Rat u Ukrajini 2022

1. a ko se pita onda? usa stoji po strani ovde ocigledno, a EU kaznjava putina za rat u ukrajini ovako nekako:

https://imgflip.com/s/meme/Bike-Fall.jpg

pri cemu totalno demokratske odluke, uz veliku podrsku naroda, koji je skrenuo. o cemu pricah gore.

2. Celte, jel Švajcarska uvela sankcije Rusiji?

3. i da oce sad neka vlada, pogleda i kaze zajebi ovo, zavrsavamo, kraj, ima da se suoci sa protestima po ulicama i gubitkom vlasti brzom.

to je problem, poludeli milenijalci i mladji po evropi. debili.

4. borci za pravde i slobode, antivakcinasi i hipici, al ne oni sto se drogiraju i jebu nego oni sto se vredjaju i ne jebu.
    ti ce da se biju sa rusima za pravdu. i da resavaju globalno zagrevanje. tako sto ce da gase nuklearke, jer videli seriju cernobil.
    i slicna sranja.

5. caramele++

caramele nase jesu mekane i kukaju za neke pravde, al nisu opasne ovako. ovi nemaju vise kontakta sa realnoscu

6. Celte, jel Švajcarska uvela sankcije Rusiji?

u skladu sa EU. bez referenduma. niko se ne buni.

7. usa stoji po strani ovde ocigledno

Jasno.

8. poceli su sranje i sad samo gledaju jbg. razvija se bolje nego sto su i mogli da smisle. ko da birali putina a ne bajdena.

9. sto je zamrlo na sajtu ovako?

10. Počeo derbi Hajduk-Dinamo

11. Od 10 postova na strani 7 celtovih, celt otisao u full stratimir mode

12. mozda, samo laganiji stratimir ipak. jedem govna u periodu od 5-6 sati u nadi da ce neko da se razgovara, stratimir to nabije u 10 min, i nema apsolutno nikakav cilj da sa nekim bilo sta diskutuje, mlati samo lopticu o zid i ako naidje neko napsuje ga ko da ima tureta i nastavi da mlati lopticu.

13. nisam rekao da je odluka na njemu nigde, rekao sam koji gest moze sutra da zavrsi rat.

Jok, nisi rekao samo si dao primer sta da uradi izvan svojih moci. Jbt bukv se cim iz min u min kako voda tece.

Sutra da bude true da je reptil nasao bi algoritam da konfirmujes kako si to na neki nacin i tvrdio

14. Keltaro, o čemu ti se priča? Preskačemo ratne teme.

15. Da pričamo o Ron Matusalem rumu koji me iznenadio odličnim okusom, s obzirom da spada u srednji cenovni rang?

16. evo ovo sa carom nije lose, sto zapeo da dokaze kako sam reko nesto sto nisam.

ok caro, primer je, da ako bi EU rekla zelenskom da uradi ovo, sto sam rekao, i da popuste, da bi rat sutra bio zavrsen.

17. Uuuu brao celte.
    Eo ja imam bolje resenje. Jednostavnije.

Da rusima srebrna vila svu municiju pretvori u corke. Kakav scenario...

18. Da pričamo o Ron Matusalem rumu koji me iznenadio odličnim okusom, s obzirom da spada u srednji cenovni rang?

probavah rumove i nikako da se navucem (taj nisam). ne moze da pridje dobrom konjaku/rakiji po meni.

cak i viskiji skocki i irski me nesto smorili, jedno vreme sam se lozio na one sa jakim ukusom, sad mi vise i nisu nesto. ima par irskih sto volim.

19. a sto ti ovo izgleda kao nerealno resenje. povuces vladu, pristanes na uslove primirja, zavrsen rat?

ne kazem da ce da se desi, al sto ti izgleda kao nesto toliko nemoguce?

20. mislim, ako gledas kao fudbalsku utakmicu, sto cela EU i radi tako, onda je totalno nelogican potez.

ALI TO JE JEBENI PROBLEM O KOM PRICAM

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.