Rat u Ukrajini 2022

1. Uh dobro je. Dosao iz offa

Ofsajda

2. Lista najdebilnijih sportova na kugli zemaljskoj

1. Košarka.
    2. Onaj sport iz Rambo 3, gde mudžahedini bacakaju mrtvu ovcu jašući konje, ovca vam ništa nije kriva.

3. e da ga jebem, sta je vaterpolo onda?

4. Gledao sam dosta ove godine sportova zimske olimpijade, nisam mislio da je moguće, ali bukvalno svi imaju više smisla od košarke.

5. kosarka super sport, trazi tehniku, snagu, koncentraciju, timsku igru itd. sta je problem?

6. Zap zapoceo wrk u 3cem siftu

Pacijent skrimuje sa donjeg sprata zap be like: kosarka govno aj nocas cimam melka i smoa

7. Brt svi su mi pac na istom spratu ko i ja, neozbiljno bi bilo da je drugacije

8. El realno da visis na sajtu za vreme smene?

9. Brt čekaj, posle hiljadu godina ovde, ti stvarno mislis da sam doktor hahahaha

10. Da. Ubedjen sam u to.

11. Pa ako me pasionirano gledanje serije dr Haus čini doktorom, onda sam doktor

12. Bukv ako nisi cekam ejda izbaci bitchut sa dokazima da jesi

Jbt ako jesi ili ako nisi koja poenta pravis famu oko toga. Inace si kosmonaut ili smecar pa trolujes suprotnost

13. Brt bukv si prvi potegao temu vcrs, i hteo sam jednom za sva vremena s tim da raskrstimo.

14. Msm ok nisi doktor. Zavrsices uskoro par ispita nista ne znaci sve okeeej

Za nas si dr ovde nevezano za titule

15. e, nisam ni ja programer

16. i cara nije seljak

17. Ni ja ne jedem index

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.