Rat u Ukrajini 2022

1. Nista od kviza jbt

Btw trezan sam 100% odo da promenim to, da me ne nervirate ovoliko

Ljuuudi celt pije veceras okupimo se

2. Ja sm Celtov društveni život lol.

3. Am jor soušlajf Draganeee

4. Zabavimo celta da ima sa kim da prica. Primajmo se na avg prozivke tipa caramela++

Bukv treba neka tema nubovanje celta da ispuni svoju noob kvotu bez pretvaranja da mu online razgovori nisu potrebni

5. Celte šta vozi Granit Džaka?

6. lolo ima vec. Treba bolji naslov al fazon kao da je celt otvorio kao ono pitajte granjku ili zap sto je skoro nubovao koga vec.

Al celt da otvori za sebe fazon celt tu sam uvek pisite pls

7. Basket brutalno glupav sport, postoji jedna cela akcija u celom celcijatom sportu, pik en rol, sve se svodi oko njega i odbrane od njega.

Prove me wrong.

8. Fil Džekson i trougao neveruju

9. Ima i pik en pop, dosta komplikovaniji i zahtevniji koncept LOL

10. Slazem se, bolji individualni kvalitet pokažeš igrajući pravu košarku 5vs5 nego basket.

Basket totalna nemaštovitost, ovo što šmo kaže je realno, pojeo bi melka ali da se mora igrati ril kosarka, tu ga ne bi bilo jbg za kosarku treba mnogo vise mozga i fizicke spremnosti

11. Ajde Šmo šta se primaš, kad su Bugari igrali basket.

12. Basket 1 v1 je smece za gledanje al sustinski jedini ispravan da dokazes da si bolji od onog drugog kao pojedinac.

13. A ja sam mislio da zappata govori o celokupnoj košarci kao sportu, pošto znam da je namrzeo nakon razočaranja kojih mu je priredila repka. Ako pričate o ovom 3x3 Bulut sranju onda se slažem, true košarka>to.

tu ga ne bi bilo jbg za kosarku treba mnogo vise mozga i fizicke spremnosti

Ae ok ovo za fizičku spremnost, ali ovo za mozak ću ti zapamtiti. Malo ljudi zna da je konjušar razvio svoj lucidni i vispreni stil igre i bolesnih dodavanja po uzoru na mene. True story

14. Celtivoje ajd odpi vise nemodz te docekamo koliki cug imas jbt

15. Ma šmo ti si inteligentan decko to je neupitno, samo sam naglasio te dvije stavke jer su bitne za kompletnog igrača iako nisu obje neophodne ali onda mora jedna da bude baš izražena

16. Smo trazi mim na temu inteligentan sam ali glup i dobar i ne jebem istovremeno

17. Celte
    Celtaro
    Celtore
    Celtivoje
    Celtimire
    Celtoslave

? ? ? ? ?
    ?
    ?
    ?
    ?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.