Rat u Ukrajini 2022

1. Cirko kad je skontao da će ga možda ishejtuju i potisnu sa foruma, u fazonu - fakdizšit, ima da okačim ove najeminentnije linkove što sam ih čuvao u šteku za posebne prilike.

2. Cirko nedodirljiv za sada.

Bukv kara u usta sve ove sto bacaju hejt na max. Veci trol od ejda. Vise prijemnika

3. Opa Cirko izvadio porculanski servis što baba dobila za svadbu. Samo teška artiljerija odsad.

4. Hejt na defke kameni oma.
    Imas bukv samo 5 defki ali rasporedi na 30sec da te mod ne navata jopet

5. Brt pa 5 defki ne može da potpadne pod hejt, objektivno su vrv sranje.

6. Hej Cirko sikljam ti krv iz kurca u oci majmune

7. Jednom me pobedila visprena skripta iz potaje, neće opet.

8. Cirko to što te Cara podržava, samo manipuliše tobom. Ubrzo ćeš se probuditi slep dok Cara tare krvav kurac od zavesu. Zapitaj se, isplati li se to?

9. Ja iscito cirkoa ok defke dao pluseve. Nije klasik lajk nego ok spika. Preporuka

10. ćirko je isprogramirao postovanje, skripta kopira linkove sa redita, loguje se, otvara se tema i lepi se post. samo je stavio da se nasumično ubacuje reč ''banderaši'' da deluje kao da je on kucao.
    banderaši, banderaška tehnika i smajli :)

komentare ne čita.

11. Ne. Cirko je true rusofil koji nece pojebe svoj nub stav na sajtu pa radi pod alijasom cirkoa da ne bi dokazao full potencijal debilnosti.

Sustinski ono sto ejd nije. Znaci neki zap lvl licnosti

12. Još uvek postoji zrnce sumnje da Cirko = Zap. Previše se stvari poklapa. Kakav je Cirko s razinom GNEVA?

13. Mozda je Cirko bot, neki kajzenov projekat za ozivljavanje sajta..

Ako bude radio, samo naštima još po nekog na drugim temama i eto

14. Cirko do sada ispolivo mase nubova afekt nula

15. Tanak cirko pun gowana

16. msm ako smo već usvojili teoriju o skriptama, nema teorije da nije skripta, slično Strati, kojem je moderator banovao glavni nalog da mi pomislimo da je ipak ljudsko biće.

17. Jbt mesni pricas o skriptama primas se na kosmo i njeno pandurisanje sajta

Blam blamcina

18. de ide prskaj krv u oči, botino.

19. K O S M A
    O
    S
    M
    A

bukv te spike o strati ima sutra ti ga vratim.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.