Rat u Ukrajini 2022

1. Sve što Zapad još treba da uradi je da nadje način kako da tamo izdeponuje što više oružja i opreme, bez da udje u direktan sukob (za šta su majstori naravno). Vojsku nema potrebe da šalju, već imaju Ukrajince. Tako da ono, nema sumnje da će potrajati koliko god je moguće.

2. Putin je uvučen u sukob koji nije mogao da izbegne, Ukrajina nipošto ne sme u nato. Sad pošto je ionako znao šta to znači, gledaće da uzme što više - da ćapi teritorije i resurse, obračuna se sa pol. neistomišljenicima kojih uvek ima, drži te jadne Ukrajince dovoljno dugo u sranju dok ne kažu - ok, ni Zapad nam nije prijatelj, pustili su da nas ovaj razori, koriste nas kao budale, isti ste i jedni i drugi...Ako bi uspeo da instalira nekog Lukašenka da vodi zemlju - super, mada jako teško, Zapad će se toga ozbiljno paziti. Od ovog su već napravili heroja parekselans.

3. ponekad, iz lobija hotela moskva,
    pravo na forum vukajlije,
    ejdus mladjani opusti sfinkter i govna nalije,
    pa ode.

ode ejdus a na forumu govno osta
    pametnom dosta,

pametnom dosta.

4. ali kako jebemu veliki putin pade na te jeftine trikove zapada koje su na prvu vec provalili cak i vukajlijasi

Putin nije pao na trikove zapada, radi po planu zajedno sa zapadom na stetu rusa u dilu sa zelenskim. Isto kao sloba i tudjman svojevremeno.

5. ponekad, iz lobija hotela moskva,
    pa ode.

Celte, sta imas za rucak danas?

6. Mada jedna stvar me buni jako poslednjih nedelja - znamo svi da Zelenski ništa ne izgovara bez prethodnih konsultacija, taj ne sme ni da prdne bez odobrenja. Buni me sve glasniji i direktniji poziv da se nato uključi u sukob; da ne bude u fazonu - dobro deeeee evo ti gomila oružja, brani se od tih zlotvora. Jer već imamo zlog Putina, priču kako se tamo ratuje za slobodu i bezbednost cele Evrope, zapadnih vrednosti itd. Pripremaju se uveliko ljudi na ideju mogućeg većeg sukoba, jer jbg nismo mi krivi, vidiš da je ovaj nenormalan, moramo ga saseći u korenu jednom za svagda i ostalo. Mada verujem da će ovo biti poduži, iscrpljujući rat. Rusi će najebati, Evropa takodje, Ameri gledaju da se ustale kao sila naravno, Kini banja, pošto sad mogu svašta da kupuju za male pare, narod Ukrajine će naravno najebati...To.

7. Putin nije pao na trikove zapada, radi po planu zajedno sa zapadom na stetu rusa u dilu sa zelenskim. Isto kao sloba i tudjman svojevremeno.

jedino sto bi dodao na ovo carino je da kolko god mi zamisljali to, ne sede oni u istoj sobi i detaljno prave plan, nego se igraju gluvih telefona i ispipavaju jedni druge da nadju zajednicki interes i kad nadju onda udri.

posto je uvek zero-sum igra obicno je naplata preko ledja sitnih. u ovom slucaju ukrajinskog naroda.

8. ponekad, iz lobija hotela moskva,
    pa ode.

ode ejdus a na forumu govno osta
    pametnom dosta,

pametnom dosta.

Neću da lažem, ovo je suvi, sažeti kvalitet.

9. Celte, sta imas za rucak danas?

kupio sam neke domace cevape, meso, i jos poneke zajebancije da pravim rostilj, doce jos ljudi pa ce pijemo i jedemo napolje na suncu.
    ne jedem sinoc od vecere, kao ono fasting, a ustvari cekam da se najedem ko stoka za rucak.

10. Extra. Ja idem u goste, nesto fazon kao sto tebi ovi dolaze samo nisu siptari :D

11. Neću da lažem, ovo je suvi, sažeti kvalitet.

tesko mi da poverujem da iskreno kazes recimo to. Iako mozda i jeste ko bi ga znao :)

12. Sada nam više zajednički neprijatelj nije virus nego je Putin. Da prestane, da bude bolje, da nastavimo normalno...pobijmo Ruse.

Pametnom dosta

pa to u tvom binarnom svetu gde jedna ganglija kaze "putin morao jbg" a druga kaze "rusi zlo, treba ih pobiti"

13. izvinjavam se onom kog sam uvredio smanjivanjem broja ganglija, nemam pojma kog citirao petokrakor, samo sam morao da kazem ovo

14. cari si smanjio bukv true lolo

15. Uuu ovo je bilo

N I S K O
    I
    S
    K
    O

16. Celt kao ne zna koga je citirao lololo

17. Celt be like: sve laloše gomnjivom motkom jer ti ugrohrvati nisu bolje ni zaslužili. Oh, carameli su iz Vojvodine, ah koja koincidencija.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.