Rat u Ukrajini 2022

1. Ljudi neverovatna stvar mi se desila! Okrenem slavinu kad ono voda vruca! Kako to, o kako to?

2. Ne okreći je, sine

3. Čiča Morada, zguzila ga cela država Helada.

4. Rafaele Nadalu, ti si pobedio samo zato sto je Novak, poznati teniser, izgubio. Pa kakva je to pobeda?

5. Rafa goat, Nolo not.

6. Cica morada, puši kurac odvajkada

7. Moze da se napusi kurca crnoj gori

8. +10000 serem im se usta poz

9. Попали ове усташе типа плиду и скаузет,, Путине брате, бриге ме прате

10. morace nas prvo nac na mapi huahua he

11. Naša braća tamane ukronaciste. Za slobodnu Evropu. URAAA!

12. nemoj tako Plidu se rehabilitovao vrlo uspešno, baš mi je drago da se vratio

13. Koprcam se tu negde između istoka i zapada ali moglo bi se reci da sam postao objektivan posmatrač

14. Albanija priskače u pomoć Ukrajini?
    Albanija će poslati milion evra humanitarne finansijske pomoći Vladi Ukrajine, saopšteno je danas iz albanske Vlade.

Ova pomoć, kako se navodi u saopštenju, biće pokrivena iz rezervnog fonda državnog budžeta, odobrenim za 2022. godinu, preneo je "Albenijen dejli njuz".

idu analbanci da jebu kevu rusima, usta će im razvaliti, čitavu će rusiju pripojiti ukrajini oni lično i niko drugi.

15. Ova kriza uopšte nije morala biti ovih razmera. Veštački je napravljena i nastaviće se sa njom. Sada je to jasno.

16. Treba da se napravi novi emisija Oni Pobeđuju na Al Džaziri sa Vladimirom Putinom.

17. Чујем и ЦГ шаље војнике у украјину хахахах како су глупи мајку ти јем
    а шиптари морају кличко их назвао браћом хехе

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.