Prijava

melk leči se brate molim te

Мени се чини да је дошло такво време да никакву прчију не можеш брзо војно да сломиш ако се неко бори заистински и иоле има са чиме.

braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaate al je dosadna ova avi. jbt, odavno nisam vido nekog na vukajliji da davi ovoliko, ukljucujuci melkora u svom najboljem dobu kad pisao kilometarske postove bez smisla. stratimir level, bez zajebavanja.

dosadna si zeno, previse.

Ma mnogo me briga šta ti misliš. I ti si dosadan i kreten, pa nikome ništa. Ako izuzmemo to da si pročitao knjigu i po u celokupnom svom životu...

stratimir level zato što i jeste stratimir. meni samo nije jasno koji ga kurac moderatori OPET štede, pa koji mu je ovo dupli?

jelte? aukurac banujte ga.

Zaaaaporojze gori, to mu cu zena Vinka, panika i vika...

Ti si neki brucoš u usponu koji je nalupao 45+ i sad si kao stasao ćaća ili đed došo ovde da prazniš dnevni nivo testosterona koji nemaš gde očito, ili ti je dojadilo da prcaš jednu istu. Muka mi od tvojih pojava sporadičnih za koje se smatra da su duhovite a zapravo su golo govno - nego eto ima bezmozgovića koji se klanjaju čoveku koji mrzi literaturu ...
:budi bog s vama:
Bude mi žao što te nisam odrala partiju šaha da se zakopaš u zemlju od sopstvene sramote jer se razmećeš sa toliko toga, a toliko malo odista poznaješ. Ali shvatim da bih samo izgubila najviše 20 minuta i da bi mi nakon toga bilo itekako mučno jer slabije uglavnom branim, ne doubijam ih. Tako da - tuci papriku u avanu i gledaj svoje rabote.

Budu li ruske granate pale na moju Slavutych Arenu najebo si putine

Buahhahahahahahahha e jadni li ste
hahahahahhahahahhaha

Jebo te Stratimir, ja ne znam ni ko je čiča :D

Čao. Ja se tu rvem od juče, tebe nema. :D

Hahahhahahahahahahahahahahah

imam ideju za neke YT influensere koji imaju skrivena kamera kanale.
Treba da se obuku njih 4 u uniforme i da upadnu u neko mirno selo u zapadnoj evropi, i da matorcima lupaju na vrata i kada otvore guraju neki papir u ruke, brbljaju na ruskom i hoce da ih guraju u kola. Snimaju im reakcije. Kao neki fleshmob da mediji nisu ono sto oni misle da jesu.