Rat u Ukrajini 2022

1. *crnju pravoslavca.

pogledaj pod antedontokumpo

2. a i nisu nesto crni mogo bi glat da ih pomesas za nekog crnjeg ciganina, da nisu za glavu vislji, lepsi, mrsavi i ne sviraju trubu.

3. Italijanski pandan Milice Zavodnice postaće premijer, s tim da je ova izuzetno desničarski nastrojena.
    Doduše i ova naša tu negde

4. Da se rodi neki srpski Henok Goitom pa da nas pogleda fudbalska sreća napokon eehhh

5. Bio ie rat neki Eritreja vs Etiopija vs Sudan ja mislim.Eritreja je bila deo Etiopije.

6. Da se rodi neki srpski Henok Goitom pa da nas pogleda fudbalska sreća napokon eehhh

da bi se anlokovao pun genetski potencijal da dobijemo pravoslavnog ubermenscha repstativca morao bi da bude Henok Petrovic. Ili Marko Goitom.

Mora da se planira dobro unapred.

7. Jbg ja znam male Kineze iz blokova koji pricaju kao da im cale 90-ih skidao patike klincima iz kraja. Znace himnu. Nesvrstana braca. Igramo na kartu Tito i Hajle Selasije. Dza rostfraj, zajon je Srbija. Bob Marli brat nas pravoslavni.

8. Imam obicaj da stanem izmedju nje i kolege iz Etiopije i da glumim Dzibuti

9. moze se otvori batke lepe su, bile bi odlicne za rings of power casting, ova sa maramom da glumi zenu patuljka muslimanske vjeroispovjedi a druga vilenjakinju

10. Ova levo neam pojma koja je. Inace, keva ju je rodila sa 14

11. keva ju je rodila sa 14

Juče sretnem sestru od drugara, žena postala baba sa 33 godine.

12. To zato sto zivis u Sapcu

13. A ti postao i deda i otac istom detetu a

14. slabo je ovo melk, ocekivao sam neki veleobrt kao ono neki dan kad rece da ti se otac oblacio u zensko i tuko po kafanama

15. Skromno, u krugu porodice

16. Juče sretnem sestru od drugara, žena postala baba sa 33 godine.

ja juče s askurđelom basketa igrao, razbio me ko pičku iako ima 43

THILMOZODA

17. Melkor i mussashe se poznaju i baronisu zajedno.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.