Rat u Ukrajini 2022

1. Normalni Rusi nece rat i da ginu zbog Putinovih hirova.
    Jbt kad pogledas ove rusofile kod nas koji dave kurac na taj rat i uporedis ih sa ovim Rusima koji nece ni da ucestvuju u njemu.

2. More videću ja vas ako nešto slično bude ovde. Nema serijica i spavanja do podne. Što i ne bi bilo loše da se malo dovedete u red. Barem vi deca koja ne možete 2 skleka da odradite.

3. Ko želio rata dabogda mu ukući bio

4. Ne razumete vi taktiku dečice. To Putin čisti naciju od kukavica i domobrana, ima ostanu samo najhrabriji i najčistiji koji bi za svoju zemlju dali poslednju kap krvi. Kad ode kukolj ima da ostane 150 miliona ubermenšn Rusa, to kad krene da se razmnožava, ima svi da odemo u pičku materinu. Pregaziće Evropu za 20 godina a i veći deo sveta će da pripoje. Putin je vizionar.

5. Bude li se iko još jednom ikome drugom sa ovog učmalog foruma obratio rečju 'dečice', ja se bum izgalamil na njega

6. Ko želi pavkanje dabogda mu u kući bilo

7. Melkore prebicu te ozbiljno ti kazem.

8. Kako su Bugari raselili sve Zapate na vreme po Makedoniji i Srbiji, i eno ih sad dobacili do EU uveliko, stabilizovala se zemlja, vlada neki red. Mora se misliti dugoročno.

9. Braniću evropske vrednosti, čika Ejduse. Prijavljen sam u Fajzer bojnu.

10. Nemoj ko Berger da prodješ.

11. Nemoj ko Patrik Berger da prođeš

12. Ne bi valjalo da kao Berger prođem

13. Ne bi valjalo da kao Patrik Berger prodješ.

14. Brt Rusija je izgubila, Kosovo je izgubljeno 1999. i niko zbog Kosova kurcem neće maći, na svaki pooookušaj neke mobilizacije, jedino na koga mogu da podignem oružje su Vučićevi mobilizatori i slično.

15. A inače, Rusija je takva pavlaka od vojske, da bi i tih 2800 Estonaca vrv godinama odolevalo na 100k ruskih debila

16. Između 96 i 98 odsto glasalo za pripajanje majčici Rusiji.

Seems legit.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.