Rat u Ukrajini 2022

1. Kao sto je za Sadama Huseina glasalo 99%. Seems Aladeen.

2. Dobro ajde da se ne zajebavaMo više. Rusi su govna. Ne kao vlast nego kao narod. Pricao sam sa zenom, dugo je zivela 1920 godiste tipa bila da su Rusi kad su oslobadjali vise stete naneli nego koristi
    Nemci kad su hteli jabuku da uberu iz dvorista nisu ulaZili da ne pitaju dok Rusi kad su nailazili krili su sve zensko po podrumima.
    E sad imamo tu srecu da su Rusi kakva takva sila bar oko Moskve i sa oruzjem i nisu vise toliko gladna nacija i da im se neki od interesa poklapaju sa nasima jer njih za nas boli ceo kurac Rusi gledaju samo svoje dupe i da Vucko fino koristi tu sansu sto rusi nemaju skori nikog u Evropi osim nas za razne stvari i sad treba da koristimo to dok traje

3. veća su govna britanci verovatno, a rusi su mi se popeli na kurac bili kad igram counter strike bukvalno nema većih kretena od igrača ,možda poljaci al tu su negde

4. Britanci su van kategorije

5. Nemci kad su hteli jabuku da uberu iz dvorista nisu ulaZili da ne pitaju dok Rusi kad su nailazili krili su sve zensko po podrumima

Zato kad su hteli da streljaju nisu pitali. Balansirani su kao narod.

6. Pa okupator ne pita kad oce da strelja jebem ti majku u picku

7. Pa mislio sam pošto su tako učtivi i pažljivi prema imanjima ljudi sigurno su bili barem još dva puta bolji prema samim ljudima.
    Ispravi me ako grešim.

8. Jedini što malo u Ukrajini nisu pazili na imanja i na ljude ali inače su bili skroz korektni.

9. Grešiš pizdo matora, rusi su najveći silovatelji bili u ww2, ruski pojedinci su se zgrazavali sta su njihovi saborci cinili

https://amp.theguardian.com/books/2002/may/01/news.features11

10. Ma sa njima su ratovali boli nas kurac nas su oslobadjali druze ono nema potrebe da siluju zene

11. Bili su besni jer su se Beogradjani zatvorili u kuci dok su oni ratovali za njih.

12. Zato danas i ima Nemaca. Da im ne bi Rusa ne bi ih ni bilo.

13. Govorim o Nemcima Pliduu.

14. Rusi su pukli za sva vremena

15. Ma na našu srecu nisu
    Evo namestili referendum sad i da se povuku ok mi odosmo na granice isterali smo nase i cao

16. Meni jedan Letonac isto tako rekao kako su nacisti bili bolji i da su Rusi po oslobodjenju odveli njegovog dedu u logor.
    Samo sam ga pitao jel se deda vratio, rekao da jeste.

17. I meni jedan Jevrejin isto to rekao. Možda je red da preispitamo naše mišljenje o nacističkoj Nemačkoj. Nepravedno ih ljudi hejtuju.

18. Treba te zapucati motkom preko usta za ovako bedan pokusaj humora gospodine Ejdus

19. Ime tog dede? Viktors Arājs

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.