U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ovaj Mussashe vidi se da se druzi sa Melkorom.
Pa pazi, ejd se kao zeza, ali je suštinski fašista
Западни тровачи су посејали семе и овде, то им је занат јбг, реклама и лаж.
Не може Русија да изгуби, с нами Бог.
Vise kao "personalni asistent"
Ili skraćeno personal ass.
Per ass ad astra
Muss jebo te russ
Rusi te jebashe, Mussashe
Rusi su dobra slovenska duša kao i mi i nisu podmukli. Ameri i zapad ratove dobijaju iznutra prvo propagandom pa onda ratom. A ponekad i obrnuto.
Uglavnom, drago mi je da su Rusi dobili nova teritorijalna proširenja i da su ovaj rat završili pobedom ali bih ovleo da nauče da više angažuju "Otpore" i slične organizacije koje iznutra menjaju narod.
Da da, pobedili su u pušenju kurca
Treba ignorisati majmunka jer mu je cilj da izazove reakciju, zato i pise ove bljuvotine. Posrati mu se u usta s vremena na vreme i tako
Inace, obzirom da sam radio poslednjih 5 meseci u azilu za Ukrajince, mogu vam reci da kao i u svakom ratu, 70% izbeglica je sljam koji koristi situaciju. Ako izuzmemo zenu koja je izgubila sina jos prve nedelje kada su pristigli, i mozda jos tri porodice da su dosle iz stvarno sranja, ovi ostali su hostapleri.
Recimo, bila je mlada mama sa detetom koja je odmah istinderovala sebi nekog lika i vrlo brzo zapalila. Pola njih je imalo sledecu foru. Ovi sto pobegnu od Rusa sa istoka, uglavnom odu za Kiev, onda im ovi iz Kieva izdaju svoje stanove i kuce za opaku kiriju a oni dodju gore i traze azil gde zive, jedu za dzabe i dobijaju dzeparac.
Trose love iz banaka, minuse, kredite i ubedjeni su da to nikad nece vracati jer to vise nece postojati.
Kada napuste smestaj, ostave sve u totalnom sranju. Nikad oprano i usisano za svo vreme, pa onda mora da se drzi sastanak i predavanje svima o osnovnoj higijeni.
Za ruckovima se uglavnom glasno svadjaju prorusi i proukrajinci. Niko ne voli ni jednu stranu a najvise svoje politicare. Pricaju kako ovi sve donacije oruzja sa zapada, samo dalje preprodavaju na druga trzista.
Muski da izadju iz Ukrajine placaju 5000e. To je jedna opcija a druga je da se ode do Moldavije i provlacis ispod ograde dok te love tvoji vojnici, a Moldavci te pokupe i izvlace iz sranja (Madjarska u paralelnom univerzumu).
Da ne gresim dusu, upoznao sam dobrih ljudi, ali ne u nekom preteranom problemu.
E da, zaboravio sam i one koji su i do tada ziveli i radili u Norveskoj, pa kad se zaratilo dosli sa pasosima i umilim ocima da dobiju gajbu za dz da zive i dzeparac
I tako dodjemo do toga da su pozatvarali ogroman broj azila jer je uglavnom doslo svega oko 7500 (do skora je bilo i manje od 4000), daleko manje sto su ocekivali.
Naravno, morao sam da pitam moje kolege, da nije mozda Putin bio u pravu kada je rekao da ce ih docekati sa cvecem, obzirom na mali broj izbeglica.
Ovde u Kosicama od pocetka sranja sam video samo jedan prenatrpan krs Daewoo sa ukrajinskim tablama sa porodicom unutra, vidis da je muka. Sve sad sto moze da se vidi sa UA tablama su dzipovi koji kostaju vise od pristojne kuce u Smederevu ili Mladenovcu.
U avg bio u bugarskoj, sve UA tablice vozila preko 50k€, od X5 preko mustanga i par tako tih prelepih modernih amercan muscle. najskuplji je kapiram bio onaj Lambo suv.
Mislim se, brt, koj ćeš kurac u jebeni nesebar, begaj na ibicu gde već
Mislim se, brt, koj ćeš kurac u jebeni nesebar
Pa da ga nakvasi XDDD
aj odo ja
I ja po Beču nedavno gledam sve UA dzipovi nabudzeni ali sam primjetio da i tokom ove bjezanije iz rusije sad tokom mobilizacije begaju samo guzonje u tim automa od 50k ojri
Ali ocekivano mada pomalo smijesno tacno vidis da im je zivot mio mislim vjerovatno kao i sirotinji ali ona nema priliku da bega
it's always been