Rat u Ukrajini 2022

1. Niko ne dobija nista.

2. Zabole me za rat u Ukrajni zasto slusaju matore prdavce sa kravatama jebao ih peder popreko i spreda i otpozadi, obe strane, ocikledno je da hoce da umru pedercine, glupi su ko kurac, jebem ih u usta maloumana svi koji su u ovom usranom ratu, ucestvuju i koji ga podrzavaju, sisajte ga majmuni...

3. U da oće što duže da se poratuje, pa da sedimo pred zadrugu, pijemo pivo i bistrimo strategiju

4. Jes vala, pre rata niko nije znao koliki sam strateg i u koju bi formaciju tenkove rasporedio

5. Više onako U formacija

6. Klempavo U s malenim krstom

7. Formacija “Srbosjek”

8. Pleasure of torture. Pametnom dosta

9. Status:
    Active
    Formed in:
    2011
    Genre:
    Black/Death Metal
    Lyrical themes:
    War, Torture, Satanism

10. Pustio sam miroljuba kako cepa gusle da oceram djaole

11. Gusle moje i gudalo tanko
    Puče puška, oženi se Stanko

12. Zape promeni naslov u rat u Ukrajini 2022/23

Hvala ti Zapata

13. Eo ima godina od slava vkrajini

14. Eo ima godina
    Srce si zaledila

15. Evo ima godina
    Kako Bog me ne gleda
    U grudima rupa crna
    Kroz nju duša pobegla

16. Evo ima godina
    Ne postuje Cirko botina
    Žali bože takvog gospodina

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.