Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Nije isključeno da su ludi Rusi zaista, slučajno, lansirali raketu tamo, ali bi incident bio toliko kritičan da je svima lakše da kažu kako je ukrajinska i izbegnu eskalaciju, jer to bi bio jako velik problem. Ovako - branili se ljudi od zlotvora pa greškom završila tamo, šta ćeš, dogadja se hehe, nisu hteli.
Ruje ponovo napadaju. Ne daju se iako su sami protiv svih. To je pravi slovenski pravoslavni duh.
Mrs
s<3nski
Ovde bih stvarno voleo da grešim, ali zaista mislim da smo mi u nekoj ranoj 1940. godini i da još uvek ne znamo ono što ćemo uskoro znati - da je WW3 u toku. Nikada nije postojalo toliko žarišta otvorenih u jednom trenutku - Kina koja će da napadne Tajvan kroz koju godinu (dodatni je problem što se Amerika obavezala da će vojno da brani Tajvan) i ima otvoreno pitanje sa Indijom, Bliski Istok gde ne znaš ko je sve protiv koga, tanak led na kom su Rusija i NATO, velika inflacija u celom svetu, posebno Evropa, recesija koja će da bude u Americi i koja će da se prelije na celi svet, opšte globalno osiromašenje kritične mase ljudi i naravno Srbija i region koji neće da dozvole da takva globalna žurka i pokolj prođu bez njih.
Ako iole poznaješ istoriju, znaš za šta su ovakve stvari uvod. Voleo bih da me neki vukajlijaški pragmatik sa zdravom dozom optimizma poput brata Kelta razuveri, ali sve mi se čini da ni on ne može. Tako planiram da se sledeći vikend userem od koksa i ako treba da dobijem batine zbog dugog jezika, ako ne to - onda bar nekog feminističkog ološa da navatam da mi vida rane junačke, barem za jedan vikend...
Gresis
Kina Rusija i NATO nemaju muda a i imaju mozga da se ne napadaju medjusobno.
Samo neke sankcije i osude.
Ako ces tako, svetski rat nikad nije ni prestao :)
Pazi, uvek moze da se desi tako nesto ne mogu ja sad da te razuverim, ali trenutno smo jos uvek u periodu gde vecina ljudi razume da ce nakon velikog konflikta izmedju velikih sila da zivi mnogo losije nego pre, bez obzira na pobednika. Ta kocka nikome ne ide na ruku i cini se da niko nece da dozvoli da se ide na to.
Dokle god se plasimo velikog rata, on se nece desiti.
Ako vidis da su svi nalozeni a ti nisi, tad je vreme za paniku. Ako si nalozen onda valjda dobro da bude.
Imacemo u doglednoj buducnosti verovatno vecih zemljotresa koji mogu da trigeruju nesto tako od pandemije u kojoj strada 2% ljudi, preko 70 god
Ruje odolevaju iako su bez raketa od maja. Šta reći.
Debil si sve veci.
I liži mi jaja.
Ne znam, ali ljudi su i na početku DSR verovali da će trajati najduže 3-4 meseca. I Jevreji su u početku mislili da je sve to privremeno, pa geto, pa logori...Lično, čini mi se da će ovo u Ukrajini takodje potrajati. Ne postoji ni jedan razlog da stane, trenutno, obe strane vrte jednu istu priču i neće odstupiti od svog ni pedalj, ako baš ne budu morali. Putin će da teroriše Herson i ostale delove i ucenjuje i iscrpljuje Evropu dokle god bude mogao. Bojim se da ova zima neće biti ništa naspram iduće, jer sve će nastaviti da trpi, a sukob može ući i u iduću zimu sva je prilika.
Dobro, sve to vazi, za pocetak to sa ukrajinom vec i traje 10 god.
Miki savdz vise prica o nekom konfliktu u kojem ucestvuje dobar deo sveta
Zelenski proglasen za licnost godine.
bio i Hitler
Putinko ce jedini ostati ziv u ovom ratu, posle ce da oplodi citavu Rusku i Ukrajnsku zensku populaciju svojim semenkama, injekcijom naravno posto nece covek da se bakce sa tim prljavim stvarima kao sto je jebanjem kurcem u picku. Pa ce njegova djeca pobiti ove homoseksulne zapadnjake sto se sada kao nesto kurce. Navijam za njega i potpuno ga podrzavam.
Hoces da kazes da i putin svrsava u tegle
LOL
Proslavljen bozic uz sirene.
Poznato