Batke Gazprom ima armiju od 50k ljudi, Rusi imaju drugu najjaču vojsku u Rusiji.
Sad bi Ćirko rekao da je sve ovo samo strateško prestrojavanje Vagnera da obidju front i napadnu Kijev iz Belorusije.
A u celu priču se uključio i Kadirov, koji "juriša" na Rostov - a Prigožin iz Rostova juriša na Moskvu. Da li on zna nešto što mi ne znamo, ili nema pojma da je ovaj već pred Moskvom.
Samo da kazem da nabijem na kurac i Rusiju i Ukrajinu, i jedni i drugi su slabi ko pivo s limunom, godinu dana se ne pomjeraju ni tamo ni ovamo, samo jedu govna po internetima i medijima kako njihova strana pobjedjuje a druga laze, najretardiraniji rat ikada, gori od onog izmedju Hondurasa i El Salvadora sto su zaratili za vrijeme fudbalske utakmice.
Jel ovo buducnost ratovanja, oce se sad svaki rat voditi preko Tvitera i Instagrama i dobacivati se dezinformacijama dok se na frontu uglavnom svira kurcu?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Šta kaže Daglas MekGregor, zna li se šta?
саће са 5к специјалаца да заузме москау нееееееееееееееееееееееееееее
Batke Gazprom ima armiju od 50k ljudi, Rusi imaju drugu najjaču vojsku u Rusiji.
Sad bi Ćirko rekao da je sve ovo samo strateško prestrojavanje Vagnera da obidju front i napadnu Kijev iz Belorusije.
“Mora da je ovo putin sam izveo da pokaze kako moze da uguši demonstracije”
Haha e jebem ti glupane
Ma imaju oni moj kurac, to su potomci komunjara a komunjare su stari lažovi i propagandisti
Pročitao sam jedan dobar komentar kaže:
Pa rek’o sam
Niko nije imun da ga teraju da popusi kurac, zapamti to
Ma imaju oni moj kurac, to su potomci komunjara a komunjare su stari lažovi i propagandisti
Ali pošto si ti i svi mi ovde potomak komunjara da li je za verovati ovoj izjavi uopšte hmmm..
A u celu priču se uključio i Kadirov, koji "juriša" na Rostov - a Prigožin iz Rostova juriša na Moskvu. Da li on zna nešto što mi ne znamo, ili nema pojma da je ovaj već pred Moskvom.
Samo da kazem da nabijem na kurac i Rusiju i Ukrajinu, i jedni i drugi su slabi ko pivo s limunom, godinu dana se ne pomjeraju ni tamo ni ovamo, samo jedu govna po internetima i medijima kako njihova strana pobjedjuje a druga laze, najretardiraniji rat ikada, gori od onog izmedju Hondurasa i El Salvadora sto su zaratili za vrijeme fudbalske utakmice.
Jel ovo buducnost ratovanja, oce se sad svaki rat voditi preko Tvitera i Instagrama i dobacivati se dezinformacijama dok se na frontu uglavnom svira kurcu?
немој се срдиш мујо није здраво
A ti bi da ljudi ginu jeli????
Neka samo tiktok ratova, kul je
јао ено вагнер на 30км од москве о нееееееее шта ћемо сад јел то циа биа фби ушо у вагнег пиши ти ми доле у коментари
bugari su ušli u sofiju
осми протест србија против насиља је у току хахаха пребедно
Sofiju Milošević
ео стао вагнер ехкстра
Znaci ipak je debilizam u pitanju. Majmuni krenuli na moskvu, kakva anarhija jbt
Pa sto je krenuo na Moskvu, majmun