- P
Chevu znam ja da se kinezi sad tu laktaju u automobilskoj industriji posebno toj elektricnoj ali trebace im jedno 40 godina da me ubjede da valjaju i to opet nece biti dovoljno da me odvoje od evropskih automobila jbg
- Š
kako će opnokrilac da napravi vozilo kako treba
- P
Da caro ali kontrolu proizvodnog procesa vode evropljani, to sto se nesto proizvodi u kini ne znaci da je dozvolieno da kinez preskoči sigurnosne kontrole kao što može činiti kada je njegova vlastita proizvodnja u pitanju

Jel koriste Rusi mozda m2 browing tezak mitraljez kalibra 50.Taj kalibar moze probusi i motor na kola i zidovi probija i to kad pogodi nema spasa.Ima takodje i teski snajperi tog kalibra.Ne koriste vise rusi klasican kalasnjikov vec njegovu poboljsanu varijantu kao sto je AK12.
- Š
m2 browning*

kokainski:
Od početka ruske invazije pre dve godine „poginula 31.000 ukrajinskih vojnika", a da je ruska vojska „izgubila šest puta više", izjavio je predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski.„Nije ubijeno 300.000 ili 150.000 kako laže (Vladimir) Putin… Ali, svejedno, i ovo je veliki gubitak za nas", rekao je Zelenski na konferenciji za novinare 25. februara.
„Prema našim procenama, ubijeno je 180.000 ruskih vojnika, a njeni ukupni nepovratni gubici iznose pola miliona", tvrdi ukrajinski predsednik
- l
da vidis kad im bude rekao da su osvojili ep u fudbalu

Nadam se da niko od vojnika nije zavrsio u vecite muke u paklu i molim se za nastradale vojnike da budu spaseni.To je bas veliki broj sto kaze jedan od autora iznad broj nastradalih
- P
Također autore atomski, nadam se da su ta uboga stvorenja na bilo kojoj strani našla svoj vječni smiraj
- јп
Ne znam šta pakao ima da ponudi al znam da nije ništa u poređenju sa mukama koje čekaju upravitelje dronova koji budu živi navatani