Rat u Ukrajini 2022
  • P

Chevu znam ja da se kinezi sad tu laktaju u automobilskoj industriji posebno toj elektricnoj ali trebace im jedno 40 godina da me ubjede da valjaju i to opet nece biti dovoljno da me odvoje od evropskih automobila jbg

• Š

kako će opnokrilac da napravi vozilo kako treba

• Cara™

haha bas plidu, vec bi imao tri komada kuci da nema carina i ostalih dzidza bidza

• Che-Vu

Trebaće ti 40 dana. Ako ne sati.

• Cara™

kenjati da nesto tehnicki iz kine u 21 veku nije ok gde je bukv sve iz kine pa i ovo zapadno je budalastina bukv

• Che-Vu

Kad napravim trejd in nisana za BYD SUV pa se porodično provozam po korzu sa otvorenim šiberom

• P

Da caro ali kontrolu proizvodnog procesa vode evropljani, to sto se nesto proizvodi u kini ne znaci da je dozvolieno da kinez preskoči sigurnosne kontrole kao što može činiti kada je njegova vlastita proizvodnja u pitanju

• Cara™

Ma da, evropljani vode glavnu rec lol

• atomski mis

Jel koriste Rusi mozda m2 browing tezak mitraljez kalibra 50.Taj kalibar moze probusi i motor na kola i zidovi probija i to kad pogodi nema spasa.Ima takodje i teski snajperi tog kalibra.Ne koriste vise rusi klasican kalasnjikov vec njegovu poboljsanu varijantu kao sto je AK12.

• Galantni kosovac

Rat nema zensko lice :((((

• L@ki

Ратка

• Cara™

kokainski:

Od početka ruske invazije pre dve godine „poginula 31.000 ukrajinskih vojnika", a da je ruska vojska „izgubila šest puta više", izjavio je predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski.

„Nije ubijeno 300.000 ili 150.000 kako laže (Vladimir) Putin… Ali, svejedno, i ovo je veliki gubitak za nas", rekao je Zelenski na konferenciji za novinare 25. februara.

„Prema našim procenama, ubijeno je 180.000 ruskih vojnika, a njeni ukupni nepovratni gubici iznose pola miliona", tvrdi ukrajinski predsednik

• L@ki

Ма хиљаду

• l

da vidis kad im bude rekao da su osvojili ep u fudbalu

• atomski mis

Jel bi hteo neko od vas da uzmemo neku strategiju da igramo rat sa Rusijom?Mada neznam koja je tako dobra strategija za takvo nesto.

• Cara™

mozemo zajedno gledati aktuelnosti

• atomski mis

Nadam se da niko od vojnika nije zavrsio u vecite muke u paklu i molim se za nastradale vojnike da budu spaseni.To je bas veliki broj sto kaze jedan od autora iznad broj nastradalih

• P

Također autore atomski, nadam se da su ta uboga stvorenja na bilo kojoj strani našla svoj vječni smiraj

• јп

Ne znam šta pakao ima da ponudi al znam da nije ništa u poređenju sa mukama koje čekaju upravitelje dronova koji budu živi navatani