Rat u Ukrajini 2022

  1. kad zelenski bude rekao rusima- slusajte, jel ste gledali vi film rebel moon prvi deo, e takvo oruzje mi imamo moze da unisti celu planetu za 5 min.-
    rusi ce da kazu, jbt ovaj se ne sali.pa nema potrebe za tim daj da se dogovorimo ko ljudi

  2. obj najgora opcija je da fazon rat stane i da se dOgoVoRe ko u jugoslaviji sto je zapad uleteo i onda se dOgoVoRili

  3. I jedni i drugi su iscrpljeni, mislim na moral. Bez obzira koliko NATO gurao priču da će ratovati do poslednjeg Ukrajinca, a Rusi odlagali proglašenje ratnog stanja, jednog dana će da se smore i jedni i drugi i naprave neko primirje na trenutnim granicama, po principu status kvo, gde normalno ni jedni ni drugi nisu zadovoljni. Tu će fazon da se nastavi naoružavanje i tenzija, sporadični sukobi i sve u svemu jedna nesreća u beskraj po oba naroda.
    Isti slučaj i sa Izraelom, Kosovom, itd itd...
    A kraj tih konflikata će da bude kad dođe do opšteg sukoba izmedju OTAN, Rusije, Kine, Japana, Koreja, Indije. Pakistana, i ostalih Kineza, jerbo bez direke šibanja nema uspostavljanja novog poretka.
    Svi treba da begamo u Švicu, šukurac više.

  4. Kako se dobija Švicarsko pasoš i Švicarsko kola, ono da ima table napred manja nazad veća, a u džepu plata 5 soma franaka? Konkretno za kanton Lucern pitam, hvala.

  5. Mene zanima dal sad u Ukrajini stasava neki njiov Tomson, a u Rusiji neki Baja Mali Knindža pa da se posle mali Japanci dele kad igraju pejnbola i slušaju njiove pesme.

  6. и то мало људи што је остало за регрутацију се убијају кад треба диду у рат јој зеленски

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.