Rat u Ukrajini 2022

1. evo cu veceras zajedno sa jovorovom starom gleam aktuelnosti na hepiju od 20h nema gde da se cuje istina ovi dana

https://www.tvbalkanuzivo.com/happy-tv/1/

*samo da prodje ova neka kurvarska turska serija

2. kakva zavrsne scena jbt masu jedna drugoj 5 minuta slow motion daj aktuelnosti

3. mmm anal ena berbok

4. Rusi napadaju iz tri smjera, glavna fronta se raspada. Zelenski gubi najvažniji adut?

K M E
    M
    E

5. Ukrajina planira unovačiti dodatnih 160.000 vojnika između studenog i veljače. Vijeće za nacionalnu sigurnost i obranu nada se da će tako vojne jedinice biti popunjene do oko 85 posto onoga što je potrebno. No, vojni stručnjaci i jedan visoki kijevski dužnosnik izrazili su skepsu da će cilj biti postignut, rekavši da je realnije očekivati ​​da će biti mobilizirano do 100.000 vojnika.

"Mnogi vide mobilizaciju kao smrtnu kaznu"

jbt ova fake slavic ukraina ce od drzave 50-60 meleona da se svede na desetak

*ako pretekne naravno. Tu su brat orb i tusk da vrate istorijsku parcard

6. Neko bi pregovore kme kme

7. kokainski bi diplomatski da zavrsi rat sta to bi

8. а добија донације ух па како сад то дипломатски де су чувене изјаве кокаинског од кијева победићемо русију зауставићемо зло хаха

9. bice ravnanja ipak po ukrajini na kraju kako krenulo

10. Биће јак Доналдов афтер после свих обећања

11. Ima popizdi trampaleo ofc kad vidi da ce putinela ga odjebe lagano u troskocima

sad je fazonu kad ja dodjem reci cu kokainskom i putineli sta da rade poslusace me sig

12. Што ће рећи ништа од мирног давања Хардбаса како си реко

13. Ne znam, gleam sad nesto te raketice koje su dozvoljene domet do 300km. Jaka muda

14. Da ne prircamo da ako ovi krenu rokaju sa tim putinela ima da angazuje meleon vojnika i kim da posalje dva meleona gratis

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.