Rat u Ukrajini 2022

1. brt minvajl holandez nacista

jebe se njima za ideologiju dok radi podao. Pogledati pod tompson rvacka

2. vucela je ukratko kurvica bez ideologije, sutra da treba da uvodi gejpeder ideologiju u srb i lezbacu stavi na celo drzave to bi uradio

ohhh wait

3. Jutrić Melkara, fala vi što mislite na mene vako matorog,
    Tko je ovaj karam prasad i zašto je bilo šta šta on kaže bitno ičijeg vremena?

4. jutric jevrejica bibica genocidica

5. melke nesto mi danas proslo kroz vuglu kaci spomenuo onaj noz na prsima, el si nesto debelo zasro tipa spizdio silne pare pojebo ozb stvari ili nesto iz nevezuse fazon popio sam ceo sok

6. nema čevare razgovara sa ai kako da napravi strategiju za danas sig

tema: kako genocid predstaviti dobročinstvom zarad opšte populacije i ubediti mejmune u suprotno

7. el si nesto debelo zasro tipa spizdio silne pare pojebo ozb stvari ili nesto iz nevezuse fazon popio sam ceo sok

C

8. Sad nam chevu doruckuje, a prije rucka ne ulazi na vuku to ti je novozelandski recept za dugovjecnost, sto manje polemike prije rucka

9. koliko uopste ima sati tamo, kad on ruca

10. Sad im je oko 10:30, nema njega do našeg doručka

11. Lagano ti je to caro, auckland je +10, samo dodaš na naše vrijeme i znaš da li čevara ručka ili pavvka

12. ima obaveza prepodne, nekad se obezobrazi da postuje pre 12.00 al onda uredno jede govna do 3-4 ujutru

13. sta ima na tom n zelandu sto ljudi idu tamo. Sta fazon snimao se g prstenova lol

14. Daleki raj na zemlji, samoodrživa drzava, mogu da proizvedu hranu za svoje potrebe u potpunosti, energetski se oslanjaju na obnovljive izvore, mislim da imaju i prirodno nekog gasa, ovo ostalo sta im treba tu je australija da im prebaci, čuva ih australska mornarica*, jebe im se bas

Dobro za roditi se tamo, ali vala da odes da zivis ne znam gdje ti padne na pamet prije svega

Volio bih da cujem chevarina iskustva otkud tamo sta kako

15. tako zamišljam većinu država sa one strane ice wall-a gde nije prehladno. Doduše tamo ne moraju da ga duvaju britanskoj genocidnoj monarhiji već imaju svoje ja.

16. Ma zajebavam se malo, ja sve te zemlje commonwealtha gledam kao britanske interesne zone i sumnjam da britanci ne motre vazda na sve sto ima ikakve veze s njima ali danas je NZ najbolji primjer prosperitetne izolirane zemlje

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.