Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jeste, opek je ultimate cartel
Mudri opek navukao masu da sipa do cepa i da ne vozi nigde ako ne mora
Melk iskreno, jel ovo neki armagedon sta kazes
Po vjerskim knjigama moglo bi se reci: bolesti, nestasice, ratovi, podjele, vrijeme smutnje i lazi, brat brata ubija, blud i nemoral..
Nije armagedon al mozd da pogleda
vs
celt nikad armagedon sve normala nista isplanirano samo stihijski spontano zakonito
Bilo bi lepo da se u našem svetu politički i ekonomski događaji ovako dešavaju ali na žalost previše je dokaza da nije tako.
Nemam ništa da ljudi sebi olakšaju tako što će verovati u ovo ali to ne znači da je istinito.
Vjerovatno necu dobiti odgovor ali iskreno me zanima mišljenje Melkovo u ovoj korelaciji trenutna dešavanja - proročanstva svetih knjiga.
izlazimo iz pandemije, ukrajina zitnica evrope, rusija glavni snabdevac energentima, naravno da ce da bude ekonomskog sranja i bice jos veceg
najjaci utisak je kako se razumete u sve sto postoji, u tehnike ratovanja, geopolitiku, trzista nafte, vakcine, medjuljudske odnose, inflacije, qanone, jebanje, treniranje, ishranu, rase kerova i jos brdo sranja
Koji je vama kurac da se dokazujete ovde i da merite svaku rec i ko je pogodio 20,30,50% u svojim hipotezama stvarno mi nije jasno jebes mi sve
Po vjerskim knjigama moglo bi se reci: bolesti, nestasice, ratovi, podjele, vrijeme smutnje i lazi, brat brata ubija, blud i nemoral..
“Kad naiđu teška, mutna vremena i učestaju sukobi i uzbune među ljudima, otvori se odjednom Biblija na njenim najtamnijim stranicama i naš užas ili naše nerazumevanje nađu drevne i poznate reči kao jedini izraz".
патон ПРОПО edition
https://www.youtube.com/watch?v=KQkmrZQIl3s
izlazimo iz pandemije
Kakav fin nacin da se napusti to smece zvano pandemija i da se telom pustis u nove horizonte zvano rat.
Rat u sred pandemije-ne mozd se desi jer je briga za zdravlje planete no1
Nemam ništa da ljudi sebi olakšaju tako što će verovati u ovo ali to ne znači da je istinito.
Da jbt ako ti jos zdravstveno pokrije teretanu bukv da popusis izabranom lekaru
Rezervoar na min - samo da stane dosta je rata
Pun do cepa - pali taj s500
DIraj Srbinu u sve, samo nemoj u stranog .polovnjaka i cigare. Za to se gubi glava i vlast
Koji je vama kurac da se dokazujete ovde i da merite svaku rec i ko je pogodio 20,30,50% u svojim hipotezama stvarno mi nije jasno jebes mi sve
Pa imamo dva stručnjaka ovde za sve od turšije do nuklearne fizike
Pa jbt kirk nisi dosao na komentare informera. Ovo je vukajlija zapamti to dobro
nije 2 nego 20 ukljucujuci i mene i tebe, i ne postoji oblast u kojoj neko nije strucnjak. sve su to slobodoumni ljudi sirokih shvatanja i razumevanja sveta. informisani i intelegentni, a nadasve skromni. svako je naravno objektivno pametniji od ostalih 19.
Celte ti nisi strucnjak.
Ti fakt ceker modifikovan za vukajliju
Oni divljaci sinoć rokali oko elektrane, izbio požar na jednom dijelu (srećom ne blizu reaktora) ali sanirali su štetu nema rizika od curenja radioaktivnih materija.
Nije mi jasno kako Ameri nisu provalili da će ova horda zauzimati NE i možda izazvati neku štetu ono očigledno je da su loši u ciljanju pritom average ruski vojnik s plaćom od 500 eura vjerovstno je glup ko kurac, očekuješ da će napraviti sranje.
Ameri su trebali obavjestiti Ukrajince da to isprazne, uskladište negdje na zapadnom dijelu, i jebeni ceceni ti dolaze koji ni kuran nisu procitali a kamoli da znaju sta je nuklearni reaktor.
Cara bistri svetsku politiku a nema pas za šta da ga ujede. Niti ima biznis da mu propadne, niti uštedjevinu da mu pojede inflacija, niti kripto ili berzanske akcije da ga jebe bearmarket, niti auto da ga sikira poskupljenje ili nestašica goriva. Takvima je najlakše da se lože na rat i podstehuju ga.