Rat u Ukrajini 2022

1. slusam borojevic/lucic intervju

najavljuje se za avgust resavanje kosova.
    Posle ukrajine kosovo, posle kosova republika srpska

zap, spremaj se.

2. Čeka se Gambi da mi kaže kolka sam sirotinja XD

3. Marco Pierre White
    Sto ja jbt

tu si dole jbg nece sig caramele da ulecu

4. U životu nisam bio na Kosovu

5. dogodine u Prizrenu

6. mozda letujes i u draču ove god ko zna kako krenulo

7. U životu nisam bio na Kosovu

utemeljeno

8. Caro jel trolujes sad ili sta?

Srbija napadne Kosovo ili bilo koju zemlju u okruzenju:

par dinara na 300 prema evru kao iz pičke
    izbacivanje Srbije iz svih takmičenja
    vraćanje Dušana Vlahovića u Fiorentinu
    pošto nemamo gas ni naftu proživljavamo još goru inflaciju nego Rusi
    90e se vracaju, dinar pada 4 puta dnevno po -90% svaki put
    ko god je mogao je u ovom trenutku već napustio Srbiju
    pošto nemamo ni nuklearke NATO nas bombarduje, verovatno i kopnena invazija
    Rusija se pravi da ne vidi

9. Naravno da troluje jbt, mislim da trenutno ni amalgam Šešelja iz 93' i Boška Obradovića ne bi smeo ni da prebije Šiptara što krade drva, a kamoli invaziju da proba. Kosovo je završena priča narednih 200 god

10. rusi i belorusi sto ih znam (ruku na srce ne znam ih mnogo) pricaju o putinu i ovom lobacevskom ili kako bese ko mi o vucicu. malo gore.

danas mi se jedan belorus zali kako mu majka u belorusiji nema pojma sta ce da bude, pola kolega sa fakulteta i dobri prijatelji ukrajinici, belorusi, jebem li ga, zaglavili po sklonistima u ukraniji i sad treba da uzmu puske da se brane, kaze ova dvojica kretena se usrali po svima. ja kao politicki korektan kao jeste, na obe strane je, kakve obe strane, zna se ko je ovde debil. (mislio na putina i lukasenka)

ok, mozda ne znam ruse koji zive u omsku, ali ovi sto ih znam, ne vesele se bas povodom svega ovoga.

ne mogu ni ja. ruse voli samo onaj ko im nije bio blizu cini se. rusku vlast.

11. Imamo pravo da maštamo kako se šiptari dave u jadranu ne oduzimajte nam to kolko god bilo neostvarivo

12. samo ko nije bio pod ruskom čizmom celte.

13. Te priče iskustava iz prve ruke, mišljenja malih ljudi, odnosno korišćenje istih da se predvidi bliska geopolitička budućnost, vrlo nezahvalno

14. ne znam. o vucicu sam naucio sve sto znam od misljenja malih ljudi. i cini se da su u pravu.

sto si ti neki veci covek od njih zapata? jel mislis da jesi?

15. Kako li si to zakljucio iz ovog sto sam napisao

16. i poserem se u geopoliticke buducnosti kad se malo razmislim. geopoliticka buducnost ti je govno ako imas trenutno rat ili sankcije. amerika je pobedila ovde momenta kad se zapucalo, a mi mozemo da navijamo do prekosutra.

17. Sećam se jednog kolege Litvanca iz Engleske što je pljuvao Putina jer je mislio da je ovaj globalista

Mr No će biti veoma zadovoljan da čuje da mi je isti završio 10 tabova esida

18. amerika je pobedila ovde momenta kad se zapucalo, a mi mozemo da navijamo do prekosutra.

ovo je ona spika u malom koju ejd trajfo i ja guramo o putinu kao uigranom elemntu sa ciljem prodoora na istok.

druga opozit opcija je da putin cini pravu stvar.

19. Kako je to amerika pobedila jbt. Glavni rival je Kina. Rusija je četvrtfinale Srbija-Argentina 2019 koje misliš da ćeš s pola snage, a ono prc. Jer, vrbovanje Ukrajine u NATO je trebala da bude rutina, od 2014.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.