Rat u Ukrajini 2022

1. ali zaista su ti blamantne politicke analize, al ono bas blamantne

2. Sevastokrator_95
    caro koji si ti od ovih

bukv nisam mogao odem danas još ranije zakazao spa. Da je bilo bilo koji drugi dan išao bi.

3. Ajde da čujemo šta ima da kaže pushikurko kizo poznati forumaš pušenja kurca

4. ali zaista su ti blamantne politicke analize, al ono bas blamantne

Naravno iz tvog ugla zve-par. I mene je blam tvojih opservacija događaja jbg. Ne svih. Ono za grašak bilo ok.

5. Ajde da čujemo naduvenko kizo najprecenjeniji lik na sajtu da da neki sud i usput mi pokusa muda

6. Količina nervnih slomova u ovom iznad postu lololo

7. eo lucic tvrdi putin TRUE, iz foajea hotela moskva

https://youtu.be/ZGINKHkA8IE

dažbog da je tako, al lucic isto masonski igrac treba imati u vidu

8. Ejdus = Lucic

confirmed

9. https://vukajlija.com/forum/teme/76023-rat-u-ukrajini-2022?strana=96#post_4100641
    Ova zadnja rečenica "i znaju da sunce izlazi na istoku" me naježila jbt to je to Putin je na strani svetla, tama je na zapadu i zato leva hemisfera spava dok desna roka u punom gasu

10. Kakav "recite ne drogama" život

11. Mr No, sto nisi u grad jebem te, vrije sa pičke u Djupona

12. hands down to Cara sto se nije trigerovao kad sam ga prozvao da je sirotan, imas taj jak frame caro

13. tebrex nisam hteo da te nerviram video sam da si zabrinut za trenutno stanje, licne finansije, gorivo brasno i ostalo o cemu se vodi racuna u ovakvim sitacijama.

14. Uskoro spremam poduži post u kom ću izbrojati i evidentirati svaki put kada Mister_NO

15. Zap, nema ništa od grada ovaj vikend, tj do plate u četvrtak, jerbo sam dobar čovek i zajmim pare, pa je meni ostalo kolko da se jede i popije po neka kafa.

16. Šta je ovo koje pičke materine počela da se dele priznanja što se neko nije trigerovao i isprimao na reči ispisane po forumu. Ne krećite tom stazom, kad se krene nema nazad.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.