U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
https://dodaj.rs/image/LX39fz
vec 76 put kacis ovaj link
sta je ovo, source trust me bro
ne znam sto se drka tolko kurac kad su stvari bas onako poprilicno jasne:
- ameri se sirili na istok, jbg ostali jedina svecka sila posle raspada sssr-a
- kina se uzdigla, ide se u stvaranje bipolarnog sveta
- rusima povredjeno dostojanstvo, em im ameri dolaze na granicu, em oce da mesaju karte s kinezima bez njih, e pa ne moze baki, ima da pregazimo ukrajinu, ko nas dirne dobice nuklearku
- evropa ko evropa se ukenjala, ujedinila se u tome da je jbg ipak bolje s amerima nego pod ruskom cizmom
- srbija jedina ne zna sta oce, tj. narod zna sta oce, a vlast zna da je narod glup ko kurac, al ne sme ni da ide skroz protiv naroda
- scenario 1: srbija sagne glavu i proguta kurac, pridruzi se evropi, bice sranja s cenom energenata, potencijalna unutrasnja stabilnost, al na duzi rok ako bog da bicemo neka slovacka
- scenario 2: srbija ostane dosledna rusko-srpskom bratstvu, desava se sve ovo sto je maestro pricao + ko zna sta jos
vucicu karma vraca za to sto je hteo da bude najveci srbin svih vremena, a sad vodi srbiju kroz najvecu krizu od drugog svetskog rata i mora da donese sjebane odluke
jel veliki problem da se preko noci kaze, ok, ukrajina nato sad? samo treba obe strane kazu ja ocu, i ukrajina nato, ko ga jebe, kasnije se i onako uskladjuje oruzje i sve, gomila istocnog bloka i dalje cepa u najvece sovjetsko naoruzanje a nato.
nije nato jer i ukrajina nije bas 100% za nato, a i nato nije bas za ukrajinu. da je nato, bilo bi nato i sve stoji. ovako ispade sranje za ceo istocni blok, debelo sranje, a nato gleda sa strane i osudjuje.
amerika je pobedila jbt.
ovo sevastovo toliko vristi kontratezama da je bukv svaka teza za debelo preispitivanje
Milosevic: am I a joke to you?
ovo je pickin dim za ono sto smo zasrali 90tih jbt. ok, nisi bio rodjen tad, kapiram al aj malo perspetive.
teraju nas da uvedemo braci rusi sankcije a voocic ce da izgubi izbore pa ce da plaky. daj jbt, bio rat kod nas.
Amerika uvek pobeđuje kako reče onaj iz tri karte za holivud
Eo celt vec si ignoriso par postova na tu remu zasto su srb picke
Vucic podrzao sankcije rus, lezbacu natakario na celo vlade, uveo sankc belorus...
A onaj odnos imas drugara jajaru pa sta da radim sa njim jbg moj je. To je ova situacija
By d way tudjman odlikovan svojevremeno od rusije
Pametnom dosta
nije reko neko zaista pametan od kad postoji covecanstvo.
prestanite da koristite to, pametnom nije nikad dosta, zato je pametan jbt. za pocetak.
Pogresno vrtis to. Bukv obrnuto
Odnosi se na to da i debil modz skonta. Superlativ od i glupavom dosta
vrtim ga kako vrtim, samo od budala do sad sam cuo "pametnom dosta"
na zalost caro, rece ga i ti, ne iz zajebacije.
jebi ga
Namerno sam ubacio to jel sam i ranije video da te to hefta
Ja sam cuo vise puta, sustinski zvuci debilno fazon kao i izreka izuzetak koji potvrdjuje pravilo
Al ne bi se slozio da je striktno budala izbacila. Bukv postapalica
Kakva si nubina no komento
u pravu si celte, mislio sam na najvecu globalnu krizu, jbg pogresno sam se izrazio
https://rs.n1info.com/svet/u-kini-za-vikend-bez-prenosa-utakmica-premijer-lige-zbog-podrske-ukrajini/ E ovo je već ozbiljna stvar. Ne znam koliko su ljudi upoznati sa bojkotom Hjuston Rokitsa pre mislim dve godine; izvinjavali su se debelo posle manje od deset dana kada su ih ovi skinuli sa programske šeme. Kina zlatna koka što se tiče izvoza filmova, serija, prenosa utakmica...Ovo već nije zajebancija, čak ni za Englesku. Cancel kultura u svom najboljem izdanju.
https://rs.n1info.com/svet/putin-potpisao-zakon-za-sirenje-laznih-informacija-15-godina-zatvora/
To je ipak samo fudbal. Čitaj knjige, Melk.
Ne lupaj gluposti Zapato, ta jedna utakmica je višemilionski gubitak - a kamoli čitavo kolo PL. Zato izmedju ostalog imaš ovoliko avendžersa i šklju filmova zadnjih godina, jer je kinesko tržište, što se tiče bioskopa, ubedljivo najdominantnije. A Kinezi vole avendžerse. Muzika, netfliks, sport, filmovi...Sve se orijentiše po Kini i njihovim ukusima već uveliko.