Ambis i ima li bijega iz njega

1. nema ga cara da mi kaze da sam nub

2. Ćuti, jedna tema bez noob i hotul posova.

3. ispadne po difoltu ti govorim da si nub eto tako. Nije.

Mada obj noob vacuum driver cleaner lik da savetuje lika u blažem stanju depre mislim da ne ide.

4. e prijatelju, ni auto nije zamena za licnost. da jeste ti bi bio multipla inace.

5. kako kome, nekome jeste.
    Znaš one gazde pasa što identično liče na svoje džukele.

Ok to za auto ne može osim u slučaju Bosiljčića. Ali može karakterno da se proceni lik na osnovu auta. Dal je karavan, džip, kabrio...vide se neke potrebe i tada može da se nasluti karakter vlasnika.

6. i sta je problem sa tim da ti treba prostora i utility a opet neces da vozis multiplu ili daciju kad krenes negde duze?

7. Nije problem.
    Al je prejadno kada vozis auto za koji svako prvo pomisli na usisivac a na njemu bmw stiker.
    Mislim nije prejadno, nego je noob!!!

Jbt dobra je složenica noob vacuum cleaner driver lololo

8. pa sta trebao sam da kupim multiplu? koj kurac ako je bmw, bio bolji od ostalih sto sam gledao?

9. a jebote nisi realan. Bas si true upleten u vukajliju sve mora biti ono jebeni streberizam i istinito.
    Sacu pricam o tvojim kolim na tom levelu bas.

kao i da je bitno, ne kapiram sto to potenciras.

10. jedna od najosetljivijih tema su kola. Malo spomeneš da je njesra ovo ono odma dolazi do zamene za ličnost.

11. Isto cara: Mada obj noob vacuum driver cleaner lik da savetuje lika u blažem stanju depre mislim da ne ide.

12. nema ga cara da mi kaze da sam nub

jbt tražio si dodjem napisem da si noob. Šta sad oćeš

13. Pa ja onda ovo mogu da shvatim i ko kompliment od tebe?
    Hvala caro, postujem i ja tebe

14. jedna od najosetljivijih tema su kola

ljudi kola povezuju s patkom, nemam pojma zašto

dubok naklon, gosn Mujo, vidim da imate dara za mimove

15. taz bukvalno nema sta da kaze na ova nasa proseravanja :)

16. šta nam može pametno reći dok ga drvimo na propalom forumu

17. ako mu mi nismo pomoglo onda nece niko.

Dobio je sve sustinske direktive, i da radi i da ne radi, da ostane kuci i da pali, da ide kod psihologa i da ne ide., da razmislja dugorocno ili kratkorocno, da jebe da ne jebe da vezba da ne vezba. I drogiranje je opcija ofc

Na njemu je samo odabere true put.

18. Sve je dobio, švedski sto saveta. Na njemu je samo da odabere i posloži na pravi način.

Nešto kao kod izbora vakcine u srbiji. Može i da ne uzme ništa, i to je opcija.

19. Ako mu nije bilo do toga da se rokne do sada, posle ove teme sigurno jeste xd

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.