U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
a konkretan savet za inostranstvo, ako nemas osiguran posao vec, da ides kod nekog kog znas, ne treba ti viza a posla na crno imas pun kurac po evropi, tako ces jedino i da nadjes sanse da te na kraju neko zaposli trajno.
ili ovo da uzmes vizu pa onda da odes i da trazis posao, al za to ti treba prvo neki kontakt u inostranstvu uvek, bar tako mislim. opcija je neka skola da se upise, i taman dok tamo drvis kurac, nadjes neki posao sa strane.
irska ti je odlicna opcija ako ti ne smeta ladno i znas samo engleski, uvek.
e, i sto se inostranstva tice, kao i svega, moras budes spreman na to da nakon vece promene kvalitet zivota prvo opadne pre nego sto krene da raste.
inostranstvo, novi posao, nova zena, deca, uvek je isto, prvo krene da ili sveukupno bude lose, ili da mnogo vise posla za nista dodatnog zadovoljstva, umor kurac palac, pa krene da bude bolje.
vidjao sam ljude koji se ne oporave od toga, nisu navikli na padove, zajebano je. treba budes svestan kolko si spreman na to.
Vaistinu, od svakog je dobio drugu verziju, tako da može izabrati. Od droge do prekvalifikacije. Valjda je to bila i svrha teme, uz rendom napušavanje, koje je svrha samo sebi.
Ambis i ima li bijega iz njijega
https://www.youtube.com/watch?v=Kkrb4h4weW4&ab_channel=TemoJincharadze
Ovo treba da stoji na pakovanjima mleka i paštetama, bilbordima, heštegovima na svakom tv programu, po zidovima zgrada, na paklama cigara, svemu.
Napolje def ne treba ici zbog frustriranosti. Kao sto nista nije produktivno raditi iz frustracije.
Mislis bice bolje sve samo odes evo svi te jedva cekaj krece rapsodija.
Vecina ni ne kuka ako ne uspe napolju, sramota jbt. Oco si a popusio, bas lejm. Zato ce se napolju uraditi sve da se uspe.
Maraton me zavodi, opija, kurac-palac. Sprint je skrndelj itd itd
Moze biti i sprint ali nemoj kasnije kad uganes zglob ili pokidas ligamente da kukaš jaaao sta mi ovo trebalo majko
Sve ima svoje posljedice, zato biraj maraton standardica laganica sigurica
meni se vise svidja ono "zivot je slika, ali ti zivis u pikselu"
Pa dokle istrčiš možda te zvizne srce na tom putu zbog miokarditisa od vakcine ali opet jur čois, znači budi svestan odabira i ostani ustrajan
Ja bih te Taz najradije sad zagrlio i otišao sa tobom u kafanu na vinjak, al nismo tako u mogućnosti jbg. To najviše pomaže - to, žena i slučaj. Mene je spasao puki slučaj (ili možda nije, možda ga je sam Bog poslao, verovatno jeste, ne znam). Teško je jbg - kad se podignu talog i beznadje i preplave čoveka, nema više ni voljenih, prijatelja, vere...Ničega, i lakše je dići ruku na sebe nego što se to nekome može učiniti. Što je najcrnje, ljudi okolo i ne primećuju u kakvom si kurcu i na šta se spremaš. Jebeno jako.
Bog ne postoji tho https://i.ytimg.com/vi/vIfhhZOaHF0/hqdefault.jpg
od koronku*
Motivaciono, nema sta.
Al ono - kad preguraš to, a hoćeš, izaći ćeš iz svega jači, bolji, mudriji, spremniji i sposobniji, to je sigurno. Da li će crnih dana biti i posle? Naravno, biće daleko gorih, jer će za to postojati daleko veći razlozi - ali ćeš umeti da se nosiš sa tim. Nije bitno kroz šta prolaziš u životu već - kakav prolaziš. Možeš ići i lakšim putem kao govno od čoveka (ili čovek od govana, kako god), ali i sam uvidjaš da nije vredno toga.
Al možeš da se seliš iz piksela u piksel naravno :)
https://www.youtube.com/watch?v=IQBC5URoF0s&ab_channel=ACghigo
melkore, nemoj tesiti ljude pls.
Ne pomažu tu utehe od nekog random vukajlija naloga Celte.