Ambis i ima li bijega iz njega

1. Ja sam bio na jedan korak bukv. Nema - mama, tata, drugari, biće bolje...Kad te smlavi i pomrači, jebeno je jako.

2. Zivot je supa, ti si viljuska

3. Zamisli teleportuješ sad grupu ljudi iz 1943. pokažeš im sve ovo, i kreneš da se žališ kako je život sranje.

4. Život može da bude sranje i van konteksta holokausta i drugog svetskog rata brt, nemoj da gejtkipuješ depresiju pls.

5. zivot je kao casa vode. providan i pijes kad si zedan

6. Život je kao moj kurac, kratak i nema svrhu

7. Zivot je stomak. Cas je pun cas je prazan.

Moj je trenutno pun

8. zivot je kao olovka. pises sa njim pa se istrosi.

9. Život, kako to Aaron Gordon zvuči

10. zivot je kao stolica. sednes na njega kad rucas da ne bi bio ko azijati

11. Zamisli teleportuješ sad grupu ljudi iz 1943. pokažeš im sve ovo, i kreneš da se žališ kako je život sranje.

Ovo je možda najgluplji pokušaj obezvređivanja depresije koji sam čuo odmah posle “deca u africi umiru od gladi a ti tu nesto depresivan”

12. Ljudi su govna, život je sranje :)

13. Ako ti život da limun, napravi od njega limunadu.

14. ako ti zivot da jabuku, napravi od nje limunadu

15. Depresija je proporcionalno srazmerna količini određenih tečnosti u organizmu i koliko se one kreću/stagniraju

16. da, moze da bude i skroz fizicka reakcija organizma na hormone ili nedostatak istih. zato nije uopste zajebancija i ova fora gle jevreje a ti tuzan

17. Da, imaš struju, vodu, internet, prijatelje, pismen si, mlad i zdrav, ruke - noge obe tu, čula rade, možeš da radiš, učiš, stvaraš i napreduješ, nisi na robiji, nije rat, nemaš sidu, deca ti nisu autistična. Jednom rečju spadaš u 0.2% povlaštenih na ovom svetu, i 7.000.000.000 ljudi bi se menjalo sa tobom ovog trenutka. Alen Delon bi se menjao sa tobom jer je starac i kita se više ne diže, iako je Alen Delon jebeni. Nauči za promenu da ceniš malo to što imaš. Pradedovi su ti zemlu orali volovima, živeli u kućama od blata koje su osvetljavali svećama, kad ih je bilo, i svako treće dete bi dočekalo da odraste. Jao ne kuku, sve u kurac, ništa ne valja. Marš bre u pičku materinu.

18. Pa jevreji su krivi za skoro sav pokolj i patnju u svetu, ali to nema direktno veze sa tvojim stanjem ako imaš načina da svoje stečeno znanje pretvoriš u aktivan, zdrav i pristojan život

19. Sagledaj sebe sada iz perspektive 80ogodišnjeg starca koji leži u krevetu i više ništa ne može da učini sa svojim životom - a koji ćeš jednom možda biti. Letos mi se upucao kumić iz puške, imao 19 godina i dva dana. Bio sam na sahrani, naravno - ništa strašnije nisam doživeo. Roditelji, prijatelji...Ranio ih je zauvek, ostavio ogroman ožiljak u svim tim ljudima koji su ga zaista voleli. Misli na druge ponekad jbg, sebično je ubiti se - ponavljam, ja nisam tako razmišljao u datom trenutku, ali svejedno, tako stoje stvari.

20. Ne znam Trajforse o čemu govoriš, ono jadno dete od 5g što su ga spržili u Aušvicu nije bilo krivo ni za kakav pokolj.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.