Ambis i ima li bijega iz njega

1. Život je kao karamel, u kompletu dobar, ali zna biti sastavljen od sranje delova

2. zivot je ko kamenofilov avatar pogledas izdaleka i mislis da je nesto gadno, onda odes na nalog i vidis da je samo leba s lukom

3. belim lukom, moliću

4. kad neko kaze samo luk, ti zamisljas crni?

ustvari serem, i ja tako, i to onaj glavica crni luk.

5. lel
    U zadnje vreme koristim i ljubičasti, pravim chutney(marmeladu) od njega, odlično ide uz pačja prsa

6. Preporucujem malo burbona preko xD

7. i posolim Pacifikom

8. Kamenofilov avatar neotvoren ko neke stene.

Kamen + fil - jebac kamenja

9. Ne znam Trajforse o čemu govoriš, ono jadno dete od 5g što su ga spržili u Aušvicu nije bilo krivo ni za kakav pokolj.

Nisam čitao dalje od poslednjeg posta pa nisam skontao da pričate o 1940ima
    Inače jevreji su prvi objavili rat švabama to nije zajebancija, Hitler im je onda zapretio da će ih isterati iz države i ukinuo Masone da ne mogu ovi izraelski bankari da peru propagandne fondove preko njih

10. Hotul zivim netul zivim

11. neki delovi karamela baš kiseli znaju biti...

12. Inače jevreji su prvi objavili rat švabama to nije zajebancija

source, link

13. Pačetinu sa flambiranim breskvama sam nudio nekad u hotelu.

14. Komotno pola teme moze u citati za bednike

15. Taz jav se, ne prepadaj nas.

16. ⢀⣠⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⣠⣤⣶⣶ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⢰⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⣀⣀⣾⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⡏⠉⠛⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠈⠛⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠿⠛⠉⠁⠀⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⡀⠀⠀⠀⠀⠙⠿⠿⠿⠻⠿⠿⠟⠿⠛⠉⠀⠀⠀⠀⠀⣸⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣄⠀⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠠⣴⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠀⠀⢰⣹⡆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣭⣷⠀⠀⠀⠸⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠃⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠤⠄⠀⠀⠀⠉⠁⠀⠀⠀⠀⢿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⢾⣿⣷⠀⠀⠀⠀⡠⠤⢄⠀⠀⠀⠠⣿⣿⣷⠀⢸⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡀⠉⠀⠀⠀⠀⠀⢄⠀⢀⠀⠀⠀⠀⠉⠉⠁⠀⠀⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢹⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿

17. Komotno pola teme moze u citati za bednike

Očekivano

18. раскењасмо се

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.