Rijaliti: Izbori 2022

  1. Napokon da se složim sa Seveom

    Da, hahah, znas da si na teskoj propagandi kad Sevastovi odgovori tebi zvuce based i patriotski

  2. nije seve na propagandi nego ste vi pristrasni i sebi prastate ono sto drugom necete

    ko bi da cuti o srebrenici, nek ne govori o nato agresiji

  3. tj. ne sebi vec vlasti i rezimu sopstvene drzave

  4. ko bi da cuti o srebrenici, nek ne govori o nato agresiji

    Mislim da je bolje da ćutim onda jer kad bih rekao šta stvarno u dubini duše mislim o ovome plidu i ti biste me još više zamrzeli. Iako je to samo mišljenje.

  5. i ja nekad mislim da je cutanje najbolja opcija, smo

  6. Ma ne bi te zamrzeo šmo, ja se distanciram od zločina na kazanima i osuđujem, na tebi je kako ćeš gledati na zločine koje počine pripadnici tvog naroda.

    Ali me raduje činjenica da se dobar dio novih generacija ograđuje od svega toga na svim stranama, nismo u tolikom kurcu kako nam plasiraju.

  7. A propo nase prokletosti kao nacije... nikad nemamo ful ugodjaj, ono, pobedimo u ratu, proporcionalno najvise zrtava. Imamo najboljeg naucnika, pa nam ga ukradu. Imamo u najavi back to back mvp-ija nba, koji igra kao Gandalf košarke, a ne mozes da uzivas u njegovoj igri jer je gnjida koja kulira repku i ne krije da voli Vučića... večito polovično

  8. O Srebrenici se moze pricati kao o ratnom zlocinu, al imaginarni gEnOcId je van svake ozbiljne diskusije

  9. da se vratimo na temu, moja prognoza rezultata parlamentarnih izbora:

    SNS - 55%
    SPS - 8%
    Djilas i Marinika - 16%
    Zeleni - 5%
    Bolo - 3%

    Ostali ispod cenzusa, sa izuzetkom manjina

  10. O Srebrenici se moze pricati kao o ratnom zlocinu, al imaginarni gEnOcId je van svake ozbiljne diskusije

    dal je genocid il nije je tema od sporednog znacaja, pravno i terminolosko pitanje o kojem obican covek koji ne zna mnogo o pravu i detaljima onoga sto se desilo moze samo da cuti

    centralno pitanje je kako se mi odnosimo prema tome sto se desilo, ja cenim da ljude boli kurac, ranije sam mislio da je to iz neke mrznje prema muslimanima, sad sve vise mislim da je to do toga sto smo toliko oguglali na svaku nesrecu da nas vise nista ne dotice

  11. Ako je svaka intervencija bila kao u Bosni, ne vidim nista sporno jbg vojna intervencija po vojnim ciljevima koja je promjenila tok rata i umirila krvozedni rezim

    Ne sećam se da su bombardovali bošnjačke snage...

  12. ja cenim da ljude boli kurac, ranije sam mislio da je to iz neke mrznje prema muslimanima, sad sve vise mislim da je to do toga sto smo toliko oguglali na svaku nesrecu da nas vise nista ne dotice

    Pa malo to, al malo i cinjenica da se ta ista Srebrenica vec naduvava do imbecilnosti duzi niz godina, sami muslimani su napravili mim od nje

  13. Čast izuzecima, ali većina Bošnjaka nije spremna da primi nikakvu pruženu ruku po tom pitanju jer bi se odrekli naboljeg oružja i čipa za pogađanje oko RS.

    Odnosno hteli bi da Srbi živie zauvek u nekoj kolektivnoj krivici, i da im se stalno izvinjavamo i činimo ustupke na ime toga, a oni stalno da nam govore kako tov nije dovoljno ali da uzimaju.
    Znači da budu večne žrtve ko crnci u americi.
    Naravno da ljude boli kurac za to.

  14. Ali dobro, ni njima nije lako. Bitišu na pozajmljenom vemenu, sanjaju unitarnu Bosnu, a dobro znaju da im opstanak zavisi od toga da se Srbi i Hrvati mrze više međusobno, nego sa njima. Ali onog trenutka kada se ovi dogovore mogu samo da biraju između biskupa i patrijarha.

  15. Tilmo glasaj za Ponoša nemoj da dolazim u Bibac

  16. evropa je kod nas, kao usa po juznoj americi, radila ono sto rusi danas rade u ukrajini. sa istim ciljem.

    a cilj nije neko posebno rasporedjivanje vojske i kao da se stitimo kurac palac, nuklearke idu preko sveta. ili neki konkretni resursi, kojih i nema. cilj je razaranje drugacijeg razmisljanja koje moze da posluzi kao primer i da se prelije i poremeti ravnotezu i balans moci unutar onoga ko napada, a to je veliki nono ako si na vlasti.

    amerikanci su unistavali sve sto moze da nalici na komunizam. evropi se nije svidela nezavisna unija pored unije. rusima se ne svidja eu pored rusije. te stvari se vrlo lako odlazu na dosta vremena, ako ne i trajno jednostavnim razaranjem zemlje, isplivavanjem govana, i svim kako izgledaju zemlje nakon rata.
    kao i sve ovo, i ukrajinu vise niko nece hteti da pipne stapom kad prodje sve ovo, kad se pretvori u leglo korupcije, kriminala, krijumcarenja droge/oruzja i slicno. kakav EU/Nato, cisto jedenje govana.

    nemojte mesati to sa cistim ratovima za resurse koji ako nista, imaju neki konkretan cilj, a ne samo da sjebu zemlju. naravno, sjebu zemlju, lakse se upravlja, ali ciljevi nisu isti.

    nijedna zemlja ne voli u svom dvoristu ili komsiluku da se pojavi neko ko krene polagano da ubedjuje narod kako postoji nesto drugo, gore, lose, nebitno, veliki rizik za ucvrscenu vlast.

    pod vlast ne mislim na predsednika nego na celi sistem koji se ne menja u zavisnosti od predsednika.

  17. Ispunite svoju građansku dužnost mojne ste čke

  18. I šaljite snimke s birališta, oću da vidim ko se šamarao zorom u Novom Pazaru.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.