Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Sloteru Niče, Žarkovo ti kliče...
Ilone Mašče, akcije ti pašće...
Novače Đoče, ne daj da te koče...
nastavite u istom stilu
Molim te, napusti objekat.
Neces hotulolo, neces sloterolo, neces ejdulolo jovorolo.
Sta oces, koju muziku?
Jovo prestani, ovo nisi ti
da nije moja Šauma?
Jok nije. Ovo je true jovurolo
Svakoj majci treba da je dika,
koja ima sina ko Slotera Nika.
Ime mu je Sloter Nik,
on je pravi ljubavnik !
-----RoVoЯ-----
---R-o-V-o-Я---
-R--o--V--o--Я-
R---o--V--o---Я
-R--o--V--o--Я-
---R-o-V-o-Я---
-----RoVoЯ-----
Я0V0R
0
V
0
Я
Ejduse striče, od febuara posteri biče
dok Nik Sloter na džindžerku Silvi kurac masni
jovor jedno 20 godina s ovom temom kasni
Hotule Jovo, kislo ti glovo!
;)
inače nije mi tema zbog Nika Slotera, nego su mi interesantne te rimovane prozivke...
ne dolazi mi sad inspiracija za druge, al me interesuje šta bi ljudima palo na pamet da smisle za pojedine poznate ličnosti
Ejduse Peđa, svršim ti na leđa.
Ejdus se gusi al kurca ne pusi,
Mimir ga sanja bice
TATABANJA
true
dopunite rečenicu:
Čiča Morada...
moj ti kurac kinderlada
moj kurac ustima napada