Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
+1
Kad pomenu heroin... Ova je pjesma iz 2002. poznata još kao "Baci heroin"
https://www.youtube.com/watch?v=DJztXj2GPfk
u francusku jos nisam, verovatno cu sad na leto dole negde na azurnu obalu. u italiju dole u liguriju uglavnom, tamo je milina, a odavde si dole za 5 sati voznje max.
a i to sam skoro poceo sa decom, obicno idemo na "letovanje" zimi. al da ne jedem govna ovde.
Slušao se Limbiski samo tako
Tu se slažem. Ljudi su se više promijenili od 2002. do 2022. nego od 1982. do 2002., jer smo od 2002. imali 20 godina konstantnog izlaganja tehnologiji...
Ali većina tih stvari je već postojala 2002. ili nedugo nakon toga... Fejs nastao 2004, omasovio se 2008. Vukajlija 2007.
Big Tech se sav formirao tokom ranih 2000-ih.
Tako da... po meni, svijet se više promijenio od 1982-2002, a ljudi od 2002 do 2022.
Jedna pjesma ultramoderna za to vrijeme... pokušaj CECE da se otrgne iz kandži turbo folka...
https://www.youtube.com/watch?v=7rO_0v_v228
to je po meni mnogo bitnije. drzave se oduvek menjale, al kad ljudi krenu, odnosno moraju da se menjaju to je real shit.
navikavajte se na to, jer ne usporava. meni je onako konkretan i poprilicno opravdan strah kako cu jebeno da zivim u drustvu za 30ak god, kad mi se ne uce nove stvari a moram, ima nas lapotuju na gomilu.
ja imam čak ideju da smo svi mi rođeni nakon 1980, pomalo šic...
Biti rođen krajem 1970-ih, početkom 1980-ih, je bila poslednja šansa da normalno stasaš i formiraš se prije pojave svih ovih čuda...
lepo zvuci. nisam bio
Korać prenosio OI
italija, gde god da sam bio je poprilicno domaca. slicni smo njima i oni nama. nije ko grcka al tu je.
bio sam sa ekskurzijama sa faksom i srednjim na sev italije gde svi idu mada ta obala je uvek ista. ravno pesak nista. dosadno sustinski ta jadranska obala. sdruge strane ne zna al ko god ide ide na sicilliju i dole jug
Samo cu vam ovo reci, obzirom da sam proputovao 80% evrope u ovom svom kratkom životu, ljepše države za život od Švice nema.
Kako je ovaj Celt došao u priliku da živi tamo, sad je ozbiljna jebada dobiti priliku da RADIŠ a kamoli da život GRADIŠ.
Jedina oblast u kojoj bi još mogao da živim je Salzburg Bundesland, to je raj na zemlji.
ovo je ovamo kod djenove. dosta bolje i plaze i mesta nego na jadranu sa italijanske strane
Edit. Ovo 80% se ne odnosi na komplet države log
ne znam pill, taj stav je kao da zivis ispod gazele.
Sve lepo gore levo desno ti u buretu. mnogi i danas tako zive po gradovima.
msm ok je ako ti lepo zivis, bitna je i okolina naravno ali jedno mora prati drugo avaznije ovo prvo
Ima lijepih oblasti svuda al ja ravnicu ne podnosim da mi daš 10k evra platu u nekoj ravnoj oblasti, ne bih mogao.
Cim oko mene nema planina razmišljma da se roknem
Btw, ima li bre neko decu ovdi
To sve stoji Caro ali tamo ljudi stvarno dobro žive, i kad postoji neki struggle opet je lakše nego nama budi siguran
ovo je isto precenjen stav.
bukvalno c/p stav jao ta ravnica daj se ubijem. pola beograda je ravno pa niko ne kenja o tome kako zivi u ravnici