Prije 20 godina

1. eo i do niša stigao index sendvic, ima se poruci

https://www.facebook.com/freshburgernis/photos/index-sendvi%C4%8D-450gpavlaka-%C5%A1unka-ka%C4%8Dkavalj-%C5%A1ampinjoni-ke%C4%8Dap-majonez%C4%8Dili-senf/1089788897707070/

na sta lici jbt.
    Celte, ideja za biznisi, iskopiraj true ns recept i pokazi ovom oklagijatoru da moze stavi kljuc u bravu.

Kakva je ovo antipropaganda indexima konsterniran sam

2. Pa 90% zavisi od kvaliteta ove kifle

3. Тада смо освојили Индианоолис, гледали филм Муње, слушао се Ван Гог, блејало се код ортака, први странци су долазили у партизан и звеуду, играо се фудбал у школском, довољан нам је био тост да прегурамо дан. Учило се, зезало се, сањали смо да постајемо људи, да градимо неки нови, бољи свет. Да ћемо имати неку професију, неко звање, да ћемо бити бољи од старих. Учио сам и тренирао, гледао себе како напредујем, што би реко Штимац, у сваком погледу. Веровао сам да је Србија рај на земљи. Сјајно време беше, само ништа од тадашњих жеља нисам остварио...

Сад пљујте, причајте да сам патетичан, али двехиљадите ми не дирајте.

4. И да, јебо вас индекс сендвич, отворите тему па се кецајте тамо

5. Ostvarices ih druze, samo budi istrajan

6. index je deo tog vremena svakako.

7. Davno davno bilo je, našeg leta sećam se, da li sećaš se?

8. Da l je iskopao fresh burger ovaj Cara LOL

Inače najbolji burgeri u Nišu, evo rećiću da su institucija za Mekdonadls jebeni, pa makar mi se neko nasrao u usta da sam sirotinja jer mek ima franšizu, a ovde radi jedan debeli batica, i to ne ni vikendom.
    KAKO TO MOŽE?!

9. Whats index sandwich, precious?

10. Al 2002 sam mislio da ću do 25 da imam dvoje dece hahahahahahah

11. freš burger da ne valja ne bi pravio index sendviče u sred niša

12. Nisam probao fresh, nemir i smoukhaus su mi najbolji burgeri u nisu.

13. U nemir vodim NVO aktivistkinje na prvi dejt

14. U nemir mi ne prija atmosfera, ali narucujem cesto. Volim u komunu da sednem, od nekafanskih mesta za jelo

15. Оријева тројка, може лок о/

16. Orijeva trojka kao nešto pozitivno? Monstrum je među nama.

17. Где позитивно јеси реалан, само је обележило 2002. годину јебем ли га

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.