Prije 20 godina

1. Uf dobro je, povadi se čovek, izgledalo je ko da si navijač lejkersa

2. A brt, nisam nikad sakramenko gledao kao neki srpski klub jbg, previse je bilo gotivnih glavica u nba tada da bi traćio vreme na vebera i kristija

3. Member Peja, member Vlade, member Skot Polard?

4. divna neka vremena, steta sto sam jeo zemlju u tom periodu..

5. fifa 2002 je bas bila govno.

2003 bila odlicna

4ka isto sranje 5ica bila extra

6. Ja sam prvi put poceo igrati igrice 2001 godine i to na nintendo 64, igra se zvala rampage world tour nesto tako

7. steta sto sam jeo zemlju u tom periodu..

? ? ?
    koje si god jbt 99o

8. Dobro nisam bas jeo zemlju ali slabo se sjecam pocetka 2000ti, imao 4-5 godina

9. bilo je zanimljiv taj period posmatrati od recimo 1996/7 do 2002/3 jer to bas bio veliki obrt digitalne tehnike.
    Svasta nesto se novo moglo, pejdzeri, mobilni, kompjuteri, internet, gps, kompjuterizovani automobili.

sad ovo posle je sve nadogradnja nema revolucije vise je fake marketing i dozivljaj

10. jedna jaka scena se deila u cg leto 2003. Neka sisata komsinica na letovanju, Radojka se zvase secam se, imala brutalne sise autohtona crnogorka crnka visoka mrsava.

Dosla do nas mi imali digitalni fotoaparat. Gleda riba odusevljena nikad nije videla fotklai se ovo ono. Nakon 15 min nas pita "šta još imate da nam pokažete" lololo

istripovala da imamo pun gepek tehnologije looool

11. nikako da se upišem ovdje
    bio na poslu... došo umoran... a imam štošta za kasti... samo da se nakanem
    za početak

2002. - prvo pijanstvo, prvi izlasci, završio osnovnu, kreno u gimnaziju
    prvi put počeo kao nešto pratiti muziku... pojma nisam imao ni o čemu što se muzike tiče
    Gledao MTV, već se bio pojavio kod nas. Gledao baš dosta spotove te godine, tako da se sjećam dobro pjesama koje su bile aktuelne (realno bolje se sjećam pjesama iz 2002. nego iz recimo 2021. haha)

Politički - bio sam naivno proevropski nastrojen... za Đinđaru i ekipu -
    bilo mi drago što je srušen Slobo, i što lafo postajemo kao "sav normalan svijet"
    I dalje sam proevropski, ali uz dosta, dosta skepticizma.

Pisaću još... dok me krene

12. 2002 burgere niko nije jeo kod nas, samo pljeke lolo. Gledali se filmovi na pinki, urednik robert nemecek, cekale reklame od po 15 minuta.

Petarde.

Reklama Gaga i Milena za grand kafu

Dvd poceo da pomalja svoju glavu, secam se politika je jednom nedeljno uz neku doplatu izbacivala neki klasik film na dvd, prvi mislim da je bio apokalipsa danas

13. Скупљале се сличице...

14. pusio se zlatni marlboro, 110 din bio
    https://marlborowordpresscom.files.wordpress.com/2016/03/img-thing.jpg

pusio se ronhil i monte karlo. Monte karlo imao tigrasti filter

cigare nisu imale ova govnjiva upozorenja ko danas

15. Meni nekako 2002. pomalo se čini kao samo malo matorija verzija ovog istog vremena što je i danas.
    Jedina bitna razlika je što nije bilo smartfona i društvenih mreža... Sve ostalo vrlo slično, čak su i mobilni bili tu, kompjuteri, pa čak i net (samo skup i spor)...

Najveća razlika smo sami mi... bili smo 20 godina mlađi jbga...

Ali ja za sebe, iako sam dosta novih stvari naučio, i evoluirao u stavovima, itd... ipak mogu reći da sam "još ona ista budala"... U smislu da se neke glavne stvari nisu promijenile, tu spadaju i mane i slabosti... naučiš malo da ih kontrolišeš, ali ostaju jbga... I dalje sam isti lik koji sam bio.

16. S druge strane... 1982. i 2002. ko nebo i Zemlja...

Nije me bilo 1982. ali na osnovu onog što sam čuo i na osnovu poznavanja istorije, neuporedivo veća razlika 1982-2002, nego 2002-2022.

17. Ne lupaj. Internet i smartfonovi

18. Šta da ne lupam? Artikuliši misao.

19. Haha volim kod jove sto se ne ljuti kad ga ovako neko bocne nego uvijek kao “sasam sad uradio recimi brate molimte”

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.