Vukajlijaši i nenapisane knjige

1. Niko od cenjene gospode na sajtu nije nesklon da se lati pera, koje je, setimo se, moćnije od mača. Neki su već napisali knjige, neki ih pišu ez vi spik, dok neki tek razmišljaju o toj raboti.

No to pišu stvarni ljudi, od krvi i mesa. Jebo njih. Zanima me kako bi izgledale knjige vukajlijaša, na temelju onoga što su napisali na ovom časnom sajtu.

Započeću s laganim primerom.

2. Mesni piše jednu, stay tuned

3. Sećanja iz hotela Moskva - Ejdus

Hiljadu i jedna priča iz pera gospodina koji je bio, vidio, upoznao i prošao. Sećanje na mladost, pouka novim generacijama.

4. Zašto nisi _________ majmune? - Hotul

kratka zbirka napušavanja neistomišljenika.
    bonus priča: bebo vrati se

5. kada će melkorove homoerotike pasti?

6. Melkijada i Keltoseja :) Od mene mozda neki Tom Spojler ili tako nesto, uglavnom kvalitetno shtiwo bitje...

7. Zašto sam se vakcinisao samo dva puta - Celt

memoari jednog bubrega u loju lololololo

8. Kratka povijest svega - Jovor

Enciklopedije, tvrdi uvez, deset delova, svaki ima preko pet hiljada strana. Opisano šta je jeo jutros.

9. Vrele noci u Parizu - Pliduuu

10. Zbirka ispravljenih lingvistickih gresaka, tom I - smoklja

kako sam pismenio sajtovce

11. “Umeće strawmanovanja” - Cara

12. Naučni rad: konsekvence izgovorenih NATO stavova međ Slobinim rusofilima - Pill doo

13. Gospodar interslenga: Povratak dingospova - Cara

Mali rečnik interslenga plus OSHEESHANA LATINITZA - sve od A do Hotula

14. Zbirka letnjih motivacija: konobarisanje na ustaskom primorju - Kamenofil

15. Kako sam voleo u Zagrebu - FalichniTOM

16. Ljubavno pismo na vinkovackom trotoaru - FalichniTOM

17. Kako sam jebao - High fantasy

18. 7 godina: odlazak, dolazak - falicni

kako sam se izenanada setio saljivog sajta i poceo ponovo da zivim na njemu.

19. U vozu za Berlin - FalichniTOM

20. Ustaski mongoloidni beskicmenjacki isprdak Hotul.

Dr. Cara

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.