U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Džepna psihologija se može tumačiti dvojako jbg.
Baz čitanja knjiga.
Ovaj apekt što sam pustio šmoklji bio na visem lvlu.
"Znam tvoja dela da nisi ni studen ni vruć. O da si studen ili vruć! 16 Tako, budući mlak, i nisi ni studen ni vruć, izbljuvaću te iz usta svojih".
Šmo je u redu sasvim, relax. Samo se zatvorio. Kao što se kornjača zatvori u oklop kada oseti opasnost i postane nepoverljiva. Malu neku neurozu ima, potisnutu energiju - seksualnu vrv jer ta je u principu najsnažnija. Sredjuje se na terapiji brže nego što se i da pretpostaviti, a i te kile viška se tope jako brzo, ako se baš hoće.
Melk, bukv to sto sam rekao za smo vazi za tebe. Zato ti ispala dzepna psihologija.
Sustinska ta dzepna je i sama sustina svega jbg. Sve drugo je palamudjenje jer se moze i nema se sta pametnije.
Odnos sa roditeljima se prevazidje u nekom trenutku tako se postaje samosvesna individua. Ne u smislu da se odnos menja kao takav vec da ne postoji mogucnost da njihov medjusobni odnos ili njihov odnos prema tebi moze da ima dugorocne pa i dozivotne posledice. Znaci oduvek je bilo, prepustanje ili borba
Nznm Caro nisam čitao, samo svoje postove čitam bukvalno.
Toliko koristiš reč suština i njene varijacije da počinje da gubi značenje, vreme je za promenu druuuže.
final kokluzn: smo dobar tip svi ga volimo, al ajd mu kazemo izvini matori to sto te mi volimo ne znaci da nisi slepcina eeeezveeeeni. Nama si lep i dopadas nam iako si gadan u svom lajfu.
jbt ubacis u trip da ti rodjeni buraz smo i imas opcije
A: samo tako nastavi dobar si
B: menjaj se debilu vidi na sta licis
A koju mi promenu to nudis? Hajde izdeklamuj pa da vidim, ako je bolje da se prilagodim. Ali iznesi konkretnu pricu a ne da ti se spika svodi na frustraciju raspekmezenog klinca kome je neko oteo sladoled
smo zapitaj se kada se dopadas masi sa vuke koliko je sati bro
C, 90% ljudi ga ne prevazidje nikada u životu. Zato ponavljamo sve ista sranja kao preci i hvatamo se za genetiku koliko ne moramo. Meni je gen. žalosno jer masu šema, obrazaca itd. uočavam na ljudima koje jedva da i poznajem, naročito jer je te stvari lako moguće izvući na površinu. Čak i ovde gde te ljude niti vidiš niti si ih ikada sreo. Ljudi mahom žive šeme i obrasce, neuroze, traume, navike, misleći da su to oni i da su to nnihovi životi i sudbine. I tako i po 85 godina.
Na gotovo svakoj temi. Ništa to nije bezveze ;)
Ovo za sustinu sam bukv pre 6 meseci poceo uoptrebljavam posle x razgovora sa likom kojem je sve sustinski sustina razumes jbg. Dopada mi se svakako.
Ajde bre debilčine debilske, šmoova onlajn persona možda nema veze sa realnom, mislili ste da živim u grčkoj kod zeta pre dva meseca.
da nema, kao ni ejdova sa nublajfom zap okeeeej
Melklova SUŠTINA je da voli svoju SUŠTINU da skladišti u teglama
A ima i ovoga.
bukv za smoa moja spika bila kao prema rodjenom burazu sto bi reko tu zavrsavam necu dalje sugerisem sustinski sam rekao sta imam. ako je prodrlo prodrlo je
imam buraza glavonju kog maljem nemos probuditi. ali red je da kazes
a ne fazon e bas si dobar bas lik samo nastavi zasmejavas me
Inače - Šmo brat od 87 kila mišića, utegnut, zaradjuje ko čovek, jebe sve redom, ženi se, dvoje dece, ovo ono...Ne znači srećniji i spokojniji Šmo, naprotiv - u životu nema garancija. Žene napuštaju, deca se radjaju autistična, ginu, prijatelji se razboljevaju i ginu, ljubomorni muževi čekaju sa štanglama u mraku...Nevolja je ta što
smo vremenom upali u priču komfora, radosti i sreće i ganjamo ih pošto poto. Jbt koliko ljudi čitavog veka ulažu u to da budu srećni i zadovoljni, a pogledaj ih. Nisu nas naučili da budemo jaki, drčni, sposobni, odlučni i zajebani - nije doduše ni čudo, jer čitava generacija naših roditelja je, U SUŠTINI, bila sve samo ne to a - ono što nemaš, ne možeš ni da preneseš dalje. Ako imaš traume i neuroze, prenećeš dalje na potomstvo traume i neuroze.
Šmoova onlajn persona je dopadljivi debeljko koji ne jebe i svi hoćemo da mu pomognemo, A SUŠTINSKI nećemo, jer dobro je znati da neko ne jebe, a mi da, jer je jebati tako veliki poduhvat.
Uživo možda jebe, možda ne jebe al nije dopadljiv, možda lik prodaje bekament fasade... poenta je da je dovoljno pametan da ovde nešto sakrije.
Ne kao neki...
Bilo kako bilo, volimo Šmoklju i želimo mu dobro.
https://cdna.artstation.com/p/assets/images/images/027/208/856/large/sue-jang-frozenlake-v12-comp.jpg?1590898623
Prelepa, umirujuća slika.