Најбоље место за живот у Србији (ван Београда)?

1. izbor treba da bude po principu

objekat u kom živiš > neposredno okruženje retos komša ili obor sa svinjama > ulica prilaz bezbednost > naselje kvart mogućnosti > naselje/grad

Dakle jebo grad koji god da je ako imaš komsiju degenerika fazon stratimira na netu. Džaba što si dao 100jura za fensi tastaturu kad svako malo debilu moraš da kažeš da puši kurčinu lvl

2. Ranije imali neku komsinicu koja se drala na muža non stop.
    Bukv ovaj dodje cirke popio par komata ispred radnje

komsinica: evo našega bolesnika, evo ga naaaaš boleeeesnik, dum vrata oleeeeeee. ovaj cuti ko bubica

3. Sto rece Zapata, Pirot verovatno prijatnije mesto za zivot od vecine u srbiji.
    + imas dobru klopu.

Nisam bio baš dugo u Pirotu. Al uvek se setim šta je reko moj drug dok je radio kao komercijalista: Kad se završi smena u Tigar razmile se biciklama ko Kinezi, jebem im mater.
    Što mi je presmešno i sad, kapiram da mu delom išli na kurac jer žuri zbog posla, a delom jer jednostavno kao avridž srpski drajver ne može da pojmi zašto ne ići kolima SVUDA.

Inače Piroćanci koje znam vrlo preduzimljivi i opravni ljudi uglavnom, ako nema posla oni će da ga izmisle, cela ta priča s bajsevima mi se uklapa u taj njihov pragmatizam.

4. Pirot...2x bio, prvi put vozili ortaka do kasarne, drugi put bili na zakletvu.
    Ničeg se ne sećam što se tiče grada baš bzv jer sumnjam da ću da se spuštam dole više ikada

5. well than its easy, boka kotorska najljepse mjesto iakd idje

курац мој најљепше. бокељ споттед. 4 провалије и у тим провалијама туристичка месташца, додуше лијепа, али месташца. шта ћеш да радиш у Котору ван сезоне мајке ти га спалим

posle toga treba se predje ovaj deo sa ustasama i dodjes do crne gore, tu je isto lepo al imas crnogoraca i to jebe malo stvari. al lepo je.

само је природа лијепа, буквално све остало од контејнера до људи је Боже сачувај.

нек ми каже неко из Србије какви су Инђија и Смедерево? овако ми са слика делују ок, и близу су великих градова

6. Smederevo ima železaru jbg pa je slična ali ne tako kritična priča što se tiče zagađenja kao u Boru. Osim toga solidan grad, ima Dunav to ga vadi dosta.

7. Indjija vs smederovo lol

Indjija bukv silic dolina srb varijanta. Za strane kompanije ofc. Do prr 20 god selo sad evoluiralo.
    Mada gen opstine indjija banovci pazova su prilicno bogate. Medju najjacima

8. Ja sam jedno krace vrijeme zivio u Indjiji, ne preporucujem, na oko ovako djeluje fino, ima parkove, zoo vrt, bazen i sta ja znam, ali devedesete nikad nisu otisle od tamo, stanovnistvo divlje i nadrogirano, ne moze 5 minuta sastaviti da neko nekog ne prebije/ubije, a ni posla nesto nema, tako da je u praksi vrlo deprimirajuce iskustvo.

Plus, mislim da je i Pezos ranije pisao da svakog koga zna da je isao u Indjiju, makar u izlazak, vratio se otvorene glave, tako da je mala sansa da se u medjuvremenu nesto promijenilo

9. Npr Raska mi je djelovala fino kad sam bio u par navrata, mali grad, ali dosta zivahan i nekako osvjezavajuce djeluje. Al trebalo bi pitati nekog lokalnog za realna iskustva. Plus lokacija nije zahvalna.

10. Nikad cuo u indj da je divljana. Mada u sremu je bukv u svakom selu tako ofc ako odes u pogresnu kafanu da se kurcis.

11. курац мој најљепше. бокељ споттед. 4 провалије и у тим провалијама туристичка месташца, додуше лијепа, али месташца. шта ћеш да радиш у Котору ван сезоне мајке ти га спалим

xaxa napusi me coek na pravdi boga :D

pa sta cu da radim, da śedim u beograd normalno

12. vojvodjani, koje mesto/selo preporucujete da je u blizini fruske gore

13. Svejedno ti je seve. Zavisi kakav si karakter vinski vs svinjski.

To je prva preambula

14. Rimski, grad Naisus, jug još uvek rađa ratnike!!

15. Seve sta ocekujes od f gore zasto je bitna? Nine cak ni planina

16. Рашка је можда и ок али бих се осећао као граничар јебени, само бих чекао најезду муџахедина

xaxa napusi me coek na pravdi boga :D

pa sta cu da radim, da śedim u beograd normalno

па тоо ти кажем :Д праштај брт ја сам са севера некако ми је дужност да ти померам дупе бокељско иако ти моје можеш из хиљаду више разлога

17. Rezidens, tipa park city arprt city, garden rezidens, new green garden ugao bul I i II, park concept, green blvrd, green penthaus

Life is true

Sim city 3

18. Evo da vam covek koji je odrastao u Smederevu kaze za Smederevo. Grad koji ima najvise potencijala da bude jedan od najboljih gradova za zivot u Srbiji. Ali jbg, zelezara majka, kosovara koliko hoces i mahalski mentalitet da svakome ko bilo sta hoce da menja na bolje ili nedobog uradi nesto u zivotu treba jebati mater pod hitno, da ne strci, neka ide u BeOgrad tamo da glumi nesto. Tako da je i dalje smrdjliva rupa prepuna iskompleksiranih debila.

19. Irvasi kako je na severu hehe

Znaci nedje si pv, bp, kolasin, mojkovac, ili vamo drobnjacki vojvoda

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.