Најбоље место за живот у Србији (ван Београда)?

  1. Ti si jedini covek iz Bora kojeg znam LOL

  2. Kakav je Sombor nisam nikad bio kažu da je najzeleniji grad u mađarskoj

  3. Tek sad vidim da ste me prozivali da mi kikinda pišala u usta, nabijem vas.

  4. Mada to se i desilo..

  5. Npr Raska mi je djelovala fino kad sam bio u par navrata, mali grad, ali dosta zivahan i nekako osvjezavajuce djeluje. Al trebalo bi pitati nekog lokalnog za realna iskustva. Plus lokacija nije zahvalna.

    hahahahah, cuj raska i zivahan grad hshahah

  6. Pokušavam da se setim ružnijeg gradskog jezgra, ali osim Kosovske Mitrovice od pre 30 godina (možda su i nju sredili u međuvremenu), ništa mi ne pada na pamet.

    sredili su je dobrano, koliko je to bedan i kancerogen grad bio u svakom smislu te reci.. ulaze se mnogo para u mitrovicu, ali se jos vise krade... stavise, sasvim je pristojno za zivot sada (ne placas komunalije, imas jezero u blizini, nekoliko vrhunskih mesta za izlet, od skoro i setaliste lol (za razliku od kragujevca gde ono ne postoji)), no, grad je prepun narkomana, kriminalaca, studentske bagre, wannabe kriminalaca i previse je politicki zatvoren (citaj sns jebe kevu neistomisljenicima)..
    sve u svemu, grad koji vredi videti, izaci negde uvece i posle 3-5 dana otputovati i nikad se vise ne vratiti

  7. Nažalost, meni je taj pojas Niš / Leskovac / Pirot / Vranje potpuna nepoznanica, a deluje mi značajno upečatljivije od recimo zapadne ili centralne Srbije. Možda se varam, ali imam osećaj da bi mi više pasalo.

    Kažem to jer što se bliže Drini primičete, priroda je lepša a gradovi ružniji.
    U Šumadiji nisam ništa vredno druge posete video. Čačku i Kragujevcu treba uredbom ukinuti status grada, to su nabrekle kasabe
    Pazar takodje, horor šou. Onaj kanal što ide kroz centar možda je i bio neki potočić pre 150 godina, sad je samo betonsko korito.
    Užice je nepredvidivo, Kraljevo ima interesantno šetalište uz Moravu koje ima neki primorski vajb ali to je to manje više.
    Smederevo deluje ok, iskreno. Da l je blizina faktor jebem li ga. Pančevo je najdalje na sever što bih razmatrao za život.

    Ali ipak, po čistoj zlobi i okrutnosti, ni jedno od ovih mesta nije ni prići smrdljivom posranom Železniku, tom pičkojepcu što se vuče kao slina za beogradom, do kog mi treba solidnih 40 minuta vožnje, pa pre bih do kragujevca stigao jebo vam pas mater svima koji ste odatle, Mirijevo je monmartr u poredjenju.

  8. Niš / Leskovac / Pirot / Vranje

    Ništa nisi propustio brate, ali baš ništa.

  9. Mene je Kladovo prijatno iznenadilo, široke ulice, široki terotoari sa drvećem, parkovi. Imaju lepu plažu na dunavu.

    Doduše malecko je, ali fino upakovano.

  10. Na mom si se radovo XD

  11. Nije bas dobar odgovor, kad je napisao

    Doduše malecko je

  12. Ma srem je najbolji da se ne lazemo
    Gastro kuluturoloski epicentar ove bedne drzave mada sam jako slabo posecivao
    Sremsku mitrovicu sam video i mislim da je odlican miran gradic koji ima ponesto i da ponudi turisti jednom cu otici da je obidjem
    Koliko li su placevi ako postoje u nemenikucama

  13. Kakav bre gastro centar haha, nemoj to živtija

  14. Ali ipak, po čistoj zlobi i okrutnosti, ni jedno od ovih mesta nije ni prići smrdljivom posranom Železniku, tom pičkojepcu što se vuče kao slina za beogradom, do kog mi treba solidnih 40 minuta vožnje, pa pre bih do kragujevca stigao jebo vam pas mater svima koji ste odatle, Mirijevo je monmartr u poredjenju.

    ❤️

  15. Čeka se BLZ da ti jebe mater za taj post pa da nas zove da se sskrajbujemo na njegove jutubove

  16. Najbolje mesto za zivot u Srbiji?
    Tamo gde nema Srba

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.