Prijava

Ali zamisli dođeš simpovati na vukajliju, koja količina bede te mora mučiti u stvarnom životu

Bilo gde a pogotovo na Vukajliju LOL

Kendra Sunderland
Blake Blossom

možda i jeste žensko s obzirom na to da je brazilka pregrdna a žene imaju užasan ukus za žene

jeste, dođe (ženska) osoba u 2023. godini na propalu kantu od sajta sa jedva trideset aktivnih autora skupa gospoda sa foruma i ološ sa definicija, registruje se i bAcI dEfInIš, pa prvi post na forumu nakon dovoljno pluseva za pristup je hvaljenje nekakve skrndelj babetine raspale odvratne. ubedljivo, moram da priznam.

saće mi još lupiti pet minusa da bude JOŠ ubedljivije.

Follow za follow? Mesni? Plus za plus?

⢀⣠⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⣠⣤⣶⣶ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⢰⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⣀⣀⣾⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⡏⠉⠛⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠈⠛⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠿⠛⠉⠁⠀⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⡀⠀⠀⠀⠀⠙⠿⠿⠿⠻⠿⠿⠟⠿⠛⠉⠀⠀⠀⠀⠀⣸⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣄⠀⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠠⣴⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠀⠀⢰⣹⡆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣭⣷⠀⠀⠀⠸⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠃⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠤⠄⠀⠀⠀⠉⠁⠀⠀⠀⠀⢿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⢾⣿⣷⠀⠀⠀⠀⡠⠤⢄⠀⠀⠀⠠⣿⣿⣷⠀⢸⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡀⠉⠀⠀⠀⠀⠀⢄⠀⢀⠀⠀⠀⠀⠉⠉⠁⠀⠀⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢹⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿

Moguce je da dodje ruzna ili debela zena i bas zato sto nema simpova na tik toku ili instagramu a pogotovo onlyfansu ovde moze glumiti neku dobru picku i imati simpove bas zato sto nema drugih zena.

Ma ko uopste, osim bivsih i sadasnjih clanova Vukajlije, zna da Vukajlija postoji u 2023. godini? A i da zna (a i da zna, nek mi te da, nek mi te da) dovoljan je jedan pogled da vidi da se ljudi hrane kurcem svaka 2 minuta i hejtuju skoro sve, nije plodno tlo za simpovanje. Osim ako ne pratis iskljucivo Vukov nalog, a cak i tad se vidi da je tanka linija izmedju "nezna dusa" i "crkla dabogda".

Sve u svemu, sanse da novo stvarno autenticno zensko dodje na Vukajliju u 2023. su nepostojece

i da dođe, thilmiša bi se pobrinuo da ode. doduše sumnjam da bi stigao od ostalih.

Došla sam ovde da trolujem kao čovek XD da pišem bez pardona i da bacim neku trulu foru iz kraja da buduća pokoljenja imaju šta da čitaju i da tobože apgrejduju svoj već siromašan rečnik, a sajt je dobro, bolje rečeno solidno posećen među klinčadijom.

dobro, ali reci nam čiji si dupli.

Ničija dupla. Nik sam uzela iz svima ultra poznate serije. Pratim Vukajliju od balavih dana, kaži i da sam i dalje balava, slobodno, imam 21. Sećam se postera koji su bili vrhunac humora u osnovnoj na fejsu.

bobroče? vlasniče ejdus naloga?

ja mislim da su ovakvi nalozi namenjeni kao satiricni pokusaj portretisanja pravih zenskih naloga, kao samo se mi zene ponasamo ovako po tupavim obrascima sa poltronskim izlazenjem u susret na pitanja i zeljnickom zedju za prihvatanjem 0.3 preostale osobe na vukajliji
ali nisam sigurna

priznajem, nije lako forumati na duplom a da niko ne primeti, ali u ovaj dupli je stvarno nula truda uloženo.

molim te bar pogledaj vise tutorijala kako da mirorujes zensko pisanje na internetu, ovako samo kao da si predao draft maketu

Javite mu se u inboks i objasnite mu lepo. O:)