Prijava

Sace dr Vuk da proceslja sve i uzduz i popreko

Izvinite krvarim opet DOLE pa sam nerazumna hihihi

I mi žene volemo sex, zar niste znali?

"I tako skripta stvoriše još jedan od ženskijeh naloga"

Balkan Rock Forum | 13. Jun 2008

kamenofil
Izvinite krvarim opet DOLE

gde dole tačno opiši detaljno

Bella Rolland
Jane Wilde

Deep fake pornici su napredovali zene placu,za sad samo poznate,ali u buducnosti ce to biti i obicne ribe.

Ispratio sam spiku, neki imbecil twič strimer uvaćen kako je tokom strima alt-tabovao i jedan od tabova mu bio neki sajt za dipfejk pornjave, ispostavi se da je on plaćao tom liku što to pravi da mu uradi dipfejk pornjave strimerki sa twiča, riba koje on zna irl i sa kojima je sarađivao nekad. Nastala cela ujdurma, ove beštije plaču kako je to isto što i silovanje jer nisu dale svoj pristanak da se njihov lik upotrebljava u te svrhe i seksualizuje blabla. Na kraju ima da kriminalizuju dipfejk pornjavu i tako zaustave njen vrtoglav rast pre nego što uopšte dosegne visine koje su joj slućene.
Kakvo je vaše mišljenje, da li dipfejk pornjava spada u free-use, i kad si već strimer ili bilo kakva druga javna ličnost treba da prihvatiš da postoji mogućnost da će da ti ubace facu u video uradak gde te taslače tri crnca? Ili je to pak preveliko narušavanje privatnosti i jednako kao i silovanje?

Nije bas silovanje ali jeste blizu.

pročitao sam na ne-vukajliji da su neke određene osobe uhodile jednu drugu osobu i slikale tu istu osobu, pravile portfolio slika. onda su te slike proturili kroz ejaj stvarač slika i tako dobile gole slike iste te osobe. sada toj osobi prete da će objaviti te slike ako im ne dostavi milju dolara. kako vidim, ejaj je dostigao taj nivo da te slike izgledaju stvarne i teško je raspoznati je li generisana ili je prava.

Da li je po vama kolega houltu9l onda rešenje da se sva dipfejk pornjava zabrani? Kada to prelazi granicu zakonitosti i postaje cenzura? Hoću da drkam na dobro urađen pornić poznate osobe koja nikad tako nešto neće da snimi, da li moram da ispaštam zbog toga? (da)

I ja bi drkao na Arijanu Grande e sad morao bi da razmislim da li treba biti legalno ili ne jer ovo je slicno kao osvetnicka pornografija.

U svakom slučaju prihvatljivije od drkanja na japanske crtane
Al opet drkate na lažne face, lies deception