Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Rajkovic svakako i ne brani, vise tenzije je onda kad Vlahovic sedi na klupi no kad igra ne vidim problem
Jebene zenetine u sve moraju da se mesaju i sve da kvare.
"Ja im dovedem kurve da ih jebu, oni ih žene". Bard
Ali brt pa jebemu, profesionalci su u pitanju pod 1 pod 2 špic i golman bre, aj da treba jedan drugom da dodaju nego se ni ne vide celu utakmicu. Ako je to stvarno problem nek se nosi Piksi u kurac.
Ili skraćeno
VELIKE PARE
TO JE PERVERZIJA
A BITI SELEKTOR SRBIJE
TO JE PRAVI SEKS
zamalo bard
тако некако и ја
сенегал еквадор лепа текма
ja sto vise dolazim u kontakt sa realnoscu sa svim ovim pocinjem da kapiram da je jedino zapata ovde u pravu.
gledam rezultate i ono, malo malo, pa izgubimo od slovenije, nereseno sa irskom itditd. dobri su, ali nisu neka nadmocna reprezentacija koja tovari prosek.
imamo reprezentaciju koja se kvalifikovala ovde, nekoliko utakmica koje su se lomile, koje su morali su dobili, upadaju polagano u gornji deo evropskog fudbala - sve to je moglo lako da ode na drugu stranu a nije.
mnogo smo zapeli od njih da se ubedljivo kvalifikuju i pokazu neku vrhunsku igru ovde protiv itekako jakih ekipa, izvuceni iz 3. sesira fudbala, vise slucajno nego silom.
igramo poslednje kolo u kom imamo sasvim normalnu sansu da se kvalifikujemo protiv direktnog konkurenta za to 2. mesto. to smo i hteli. imamo najzad grupu za kvalifikacije za naredno prvenstvo u kojoj mozemo realno da se bijemo za 1. mesto, a ne na silu i srecu.
doci ce i taj jebeni 2. sesir, i bice onda lakse.
dal ispali sad ili u narednom kolu, jbt, nije neka ogromna razlika, koliko sve ovo ostalo sto pravi razliku.
i ne treba biti supak prema selektoru i igracima.
skacem sebi u usta, ali imao sam eureka momenat malopre dok sam skupljao sudove i razmisljao o prvenstvu.
mogli su i da izgube od kameruna, da izgledaju nemocno. nisu.
mogli su i da budu natovareni od brazila, opet su odigrali organizovano, defanzivno poluvreme.
ima napretka jbt. ima, nije vise toliki kanal ko sto je bilo zadnjih x god jbt.
јебига брате прође нешто времена од текме сви смо и даље под утиском јбг све је јасно ту и сви смо у праву реално сада против шиптара највећа подршка ем су шипци ем је последња шанса ајмо рука!
E aj se tešimo malo
ma ne tesimo se, nego uvek nesto kao zameramo, jer vidimo da mogu, al pazi sad, nece namerno nama da suknu samo. bar ja.
sta cemo ako stvarno izadju, daju sve od sebe i jebi ga, 3:3 protiv kameruna, vrlo realan rezultat? nisu mogli bolje.
nije fer da ih tovari dodatno cela srpska javnost. mnogo manje tovare kosarkase i kad su gori jbg. a oni dolaze sa embipijem i uvek x igraca sto mogu al ih mrzi da igraju.
Jao, pa oni su se potukli.
Молим?
Pa tovarili smo i košarkaše šta
Mislim slažem se, vs BRA mi je bilo samo da ne puknemo 3+, ali Kamerunljane smo trebali da dobijemo kako-tako najviše zbog boosta jer smo i inače znali da poslednja utakmica sa sad već arhineprijateljem odlučuje direktno prolazak kod jednih ili drugih jer tako hteo raspored
Piksi je dobio otkaz jos pre SP jer je podrzao Bjekovića, tj lobirao, a Vučka je to iznerviralo. I naravno sukob Vlahović-Rajković, Gudelj-Jović, zbog pičke.
trebali su, al nisu mogli jbg.
manje se tovare kosarkasi jbt. ovde nisu ni dve utakmice prosle odma ajmo da menjamo piksija, igraci nemaju ovo, ono, krivimo igrace sto izgoreli jebeno od pritiska na sebe i svega i trenera sto na sve to, sa 20 nervoznih muskaraca u prajmu pokusava neki jebeni red da uvede.
i to je ono sto sam pricao da je mozda duh naseg fudbala.
igraj ti prvenstvo ako znas da ne smes nista da pogresis nigde jer ce odma smena trenera igraca, lekara, i vodonosa jer ce neki drugi to kao mnogo bolje.
a piksi jeste kakav je takav ziljav, najbolji selektor koga smo imali odavno.
Ma ljudi, gotovo prvenstvo bre pre nego sto je pocelo, Piksi odradjuje posao samo, Nedimović, Terzin i sns kandidat novi predsednik Saveza. Plus svadja Piksi-Vlahovic. Steta za par momaka koji su ginuli Bleki, Pavlović, Živković...