Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Lepse ekipe prolaze , facts, osim Brazila, oni prolaze jer umeju. Portugalci lepi, Španci lepi
Ne ložim se ja na bilo šta, igrači se ne trude, menadžeri, agenti i kriminal sastavljaju represtaciju, selektora praktično nemamo i da prodjemo dalje svejedno ništa napraviti nećemo, a i da napravimo ujebaćemo odmah posle tako da je sasvim svejedno. Ali se nerviram oko nekih stvari, mada ko mi kriv.
Nego - može neko da mi kaže zašto Ninkovića nema nikada ni u jednoj kombinaciji i razgovoru? Ko mu je konkurencija na poziciji? Ono, znam da je bio najbolji u Australiji, valda i to nešto predstavlja.
ima 37 godina
Dobro da ali ni pre ga nisu pozivali nigde, ne sećam se da sam ga video u represtaciji ikada
28 utakmica
ni E od entuzijazma nisam video na njihovim licima
Ako smo mogi da deremo na nekom nebitnom takmicenju Svedsku i Norvesku trebalo bi i Svajcarsku.A ne da budemo zadovoljni sto smo uopste stigli do ovde.Pa nek nas Portugal ili Argentina ili ko vec naguze 4:0 u osminifinala barem smo ispali od nekog ko je iznad nase lige.
Da daa idemoo https://rs.n1info.com/sport-klub/fudbal/kazna-ili-povreda-puklo-izmedju-piksija-i-vlahovica/
Muska lepota me ne zanima niti znam da je prepoznam.
mudro zbori hotul.
ako mozemo po zahtevu da pobedjujemo portugal i norveske i koga god kad nije svetsko prvenstvo, ovakva sranja tokom svetskog prvenstva definitino nisu zato sto ne umeju da igraju fudbala nego nesto drugo.
E ovo sto hotul kaze je ono o cemu vam pricam, misle da ce biti gej ako kazu da je neki muskarac lijep. Svi primjecujemo ljepotu moj hotule bez obzira na spol
Postoji priča, i priča se uveliko (lol) da su se Vlahović i Rajković potukli zbog žene jer je Vlah slao poruke, prcao, ovo ono, zavisi koga iz čaršije pitamo, no sva je prilika da je bilo nekog sranja i zavade i da tamo nije ok ni malo.
Hahahahah vidio sam na tiktoku ovo, vrlo vjerovatno da je tačno
Ako se atmosfera pokrljala zbog toga što je Vlah jebo nekom ženu i to nam bude opravdanje za ispadanje - ja sam u redu s tim skroz, to još nismo imali za ovih 20+ godina.
Plidu ne kazem da si gej ako prepoznas lepotu kod muskarca,ali ja stvarno ne prepoznajem eto znam da su plave i zelene oci lepe i to je sve.
Pa koja bi mu odoljela razumem u potpunosti rajkovic treba da prizna poraz i da se povuce
Pa to, ko kad je Gulit napumpao ženu Bareziju, pa mu iz kluba rekli - ćuti sad ti bar dete neće biti ružno L O L
Ja hoću Vlahović da igra, jebe mi se što se jebavao sa nečijom ženom. Treba peticiju sastaviti
To nek rasprave van terena nek se i pobiju ili sta god hoce,ali dok tece utakmica to nije bitno.
A fudbaleri tupavi, oko cega ce se raspravljati nego oko kurvetina