Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Lepse ekipe prolaze , facts, osim Brazila, oni prolaze jer umeju. Portugalci lepi, Španci lepi
Ne ložim se ja na bilo šta, igrači se ne trude, menadžeri, agenti i kriminal sastavljaju represtaciju, selektora praktično nemamo i da prodjemo dalje svejedno ništa napraviti nećemo, a i da napravimo ujebaćemo odmah posle tako da je sasvim svejedno. Ali se nerviram oko nekih stvari, mada ko mi kriv.
Nego - može neko da mi kaže zašto Ninkovića nema nikada ni u jednoj kombinaciji i razgovoru? Ko mu je konkurencija na poziciji? Ono, znam da je bio najbolji u Australiji, valda i to nešto predstavlja.
ima 37 godina
Dobro da ali ni pre ga nisu pozivali nigde, ne sećam se da sam ga video u represtaciji ikada
28 utakmica
ni E od entuzijazma nisam video na njihovim licima
Ako smo mogi da deremo na nekom nebitnom takmicenju Svedsku i Norvesku trebalo bi i Svajcarsku.A ne da budemo zadovoljni sto smo uopste stigli do ovde.Pa nek nas Portugal ili Argentina ili ko vec naguze 4:0 u osminifinala barem smo ispali od nekog ko je iznad nase lige.
Da daa idemoo https://rs.n1info.com/sport-klub/fudbal/kazna-ili-povreda-puklo-izmedju-piksija-i-vlahovica/
Muska lepota me ne zanima niti znam da je prepoznam.
mudro zbori hotul.
ako mozemo po zahtevu da pobedjujemo portugal i norveske i koga god kad nije svetsko prvenstvo, ovakva sranja tokom svetskog prvenstva definitino nisu zato sto ne umeju da igraju fudbala nego nesto drugo.
E ovo sto hotul kaze je ono o cemu vam pricam, misle da ce biti gej ako kazu da je neki muskarac lijep. Svi primjecujemo ljepotu moj hotule bez obzira na spol
Postoji priča, i priča se uveliko (lol) da su se Vlahović i Rajković potukli zbog žene jer je Vlah slao poruke, prcao, ovo ono, zavisi koga iz čaršije pitamo, no sva je prilika da je bilo nekog sranja i zavade i da tamo nije ok ni malo.
Hahahahah vidio sam na tiktoku ovo, vrlo vjerovatno da je tačno
Ako se atmosfera pokrljala zbog toga što je Vlah jebo nekom ženu i to nam bude opravdanje za ispadanje - ja sam u redu s tim skroz, to još nismo imali za ovih 20+ godina.
Plidu ne kazem da si gej ako prepoznas lepotu kod muskarca,ali ja stvarno ne prepoznajem eto znam da su plave i zelene oci lepe i to je sve.
Pa koja bi mu odoljela razumem u potpunosti rajkovic treba da prizna poraz i da se povuce
Pa to, ko kad je Gulit napumpao ženu Bareziju, pa mu iz kluba rekli - ćuti sad ti bar dete neće biti ružno L O L
Ja hoću Vlahović da igra, jebe mi se što se jebavao sa nečijom ženom. Treba peticiju sastaviti
To nek rasprave van terena nek se i pobiju ili sta god hoce,ali dok tece utakmica to nije bitno.
A fudbaleri tupavi, oko cega ce se raspravljati nego oko kurvetina