Gudelj
Nece Gudelj smeti da pisne kad mu Ceca i Lidija zavrnu jaja
Goxy fizzio, dojave iz duboke mrezy
Bice dobra tekma Hrvatska Belgija
Sig. Mogla bi belgija da odigra jednu pristojnu utakmicu za promenu
batali to, ovo je mozda i najbitniji piksijev komentar ovde, i zasto ne bi trebali da ga menjamo odmah, nego da istera bar jos jedan ciklus pa da vidimo:
i ovo jeste posteno. igraci i trener realniji od cele nacije jbt.
i sve ce da ode u kurac ako taj kamerun pobedi 2. tim brazila koji izaso malo da se istrci ko francuzi. sto nije nerealno.
Ako Nisliji nije blam primiti 3 od Kameruna, Sapcaninu jeste jbg... Stvar mentaliteta, da li podanicki ili sta vec.
jel treba i tebi da otvorimo posebnu temu bombas, pocinjem da se ponavljam vise svuda sa napusavanjem?
Pa šta i ako se to desi mi ćemo da nabijemo šiptariju sa golom razlike više nego što će kamerun brazila
https://wompampsupport.azureedge.net/fetchimage?siteId=7575&v=2&jpgQuality=100&width=700&url=https%3A%2F%2Fi.kym-cdn.com%2Fphotos%2Fimages%2Fnewsfeed%2F001%2F936%2F357%2Fc6e.jpg
jel treba i tebi da otvorimo posebnu temu bombas, pocinjem da se ponavljam vise svuda sa napusavanjem?
nemas ti muda i ne pricaj u mnozini, ne znam o kakvoj grupi pricas oko sebe, eventualno Nislije
Nemoj temu Celt, odma će da krene da se buva kako su eto svi protiv njega.
Inače, Šapčani li znaju da šutaju lopte? Nisam znao, nemate ni prvoligaša...
Otvoriti temu za napusavanje protiv bombasa, to mogu samo Nislije, niko drugi... ali kao sto rekoh, celt ima jajasca velicine ribizle
necu brate, dosta je sto si moralna a i generalno u svemu sirotilja, da moras konstantno da se puvas kako si bolji ovde od nas - nije isto ko bergas sto samo jede govna. imam mala jajasca, definitivno manja od tvojih, sve ok.
Nije to u pitanju, nego si pickica po kojoj smem da pisam i ne smes nista. Jbg, nazoves stvari pravim imenom. Glupi plasljivi bugar.
a sta da ti kazem osim da popusis kurac ili da te poprcam ovako nekom gluposcu, memeom i te gluposti, kao odgovor na totalno ista proseravanja sa tvoje strane?
da krenem da te psujem licno, da te prozivam, da licne stvari napadam, sta hoces? jel tad necu budem pickica?
aj ukljuci mozak malo, i nemoj jesti govna.
Ко ће од тренутних репрезентативаца да одмени Радета Богдановића у студију РТС-а кроз 20 година?