- b
Bilo je priča za ovo ranije, nisam znao da je Jović prolajao. Jedva dočekao rogonja, evo vidite ne jebu samo moju
- DP
Jovic nije trebao da bude pozvan uopste. Ni kao igrac ni kao covek
- DP
"Goksi fizio" figurira kao moj budući nick ovde
- DP
Brt njega je Terza nahuškao, vidis da je zvezdas taj Zuvić

gospodin zuvic je sa nekim sa kim je u telefonu upisan vrlo prikladno za skrinsot kao "goran fizio fss" a ne kao goran ili jebem li ga ako mu kolega koji je doktor a on fizioterapeut pa mora da ga raspoznaje goran fizio. nista od toga nego upisan kao 1)goran 2)fizio 3)fss.
goksi je sa njim, koji je u tom slucaju kod goksija upisan kao "vuksi komerc. matijevic", dovoljno prisan da kad primi poruku "goksi, kazi mi interne stvari iz repstacije pls" odgovori nesto kao u 4. oka, za sta moze da izgubi posao.
nemoj biti goksi, glup je upickimaterinu. i ne postoji.
- SNista nije bilo osim dopisivanja i to davno, vrv ne postoji nikakav goksi ili bar isti nije stajao iza onih nebuloznih poruka, ste videli pogotovo onu drugu sliku sa gigantskim porukama i sve poslate u isti minut, a ono treba par minuta da se iskuca, ne lozite se vise
- k
SKANDALOZNO!!!!
GOKSI ODGOVARA NA OPTUŽBE: LETEĆE PERJE!!!!! - S
hahahah
- bgospodin zuvic je sa nekim sa kim je u telefonu upisan vrlo prikladno za skrinsot kao "goran fizio fss" a ne kao goran ili jebem li ga ako mu kolega koji je doktor a on fizioterapeut pa mora da ga raspoznaje goran fizio. nista od toga nego upisan kao 1)goran 2)fizio 3)fss.
bla bla bla
- DP
Pazi, Terza rovari, u to sam 100000% siguran.