za pocetak i sam mesi. nije preko noci zaboravio da igra fudbal i daje golove ko masina kad preso u psg, nego preso u supackiji tim nego sto je barselona bila.
njemu se puno stvari uklopilo, uz kombinaciju da jebe igru koju zovemo fudbal. zato je mesi.
al brate mnogo ste iskljucivi sa pricom da to nikad niko nece da ponovi. mnogo smo se naslusali toga, u mnogim sportovima :)
Ma ne kazem da nece niko nikada ali ovo sto danas imamo na terenima, po meni, nema potencijal da sustigne ni messija ni ronalda. Mozda grijesim ali vidicemo boze zdravlja
najbolji golmani su mnogo zavisili od dobrih odbrana. najbolji napadaci od dobrog veznog reda. najbolji vezni od celog tima. timska igra jbg.
imas talente koji odmah iskoce, a imas vala i odlicnih golmana npr koje su celi zivot punili po nekim nemackim terenima iza letargicne odbrane a mogli bi da jebu ko niko u nekom jakom timu.
isto za napadace.
za vanserijske talente nece da napravi razliku jel sredina tabele ili globalno poznat, ali hoce dal ce da bude od ovih sto pominje bohor ili recimo stiven dzerard i toti.
toti jbt. da je igrao u realu sad bi ga nabrajali u svakoj prici. al nije, i to je isto za postovanje.
citao malo i trenutno, sa 22 god ima mnoooogo bolji prosek golova po utakmici nego sto je ronaldo imao sa 22. ima bolji nego sto ronaldo ima danas, ako bi nastavio sa brojem utakmica ko kristijano, sa ovim prosekom, pretekao bi ga. tako da si supalj.
jeste, da bi se stigli mesi i ronaldo treba se jebati 15 god a ne 3, i to jeste mnogo tesko, ali da ne jedemo govna, nije nemoguce.
da jeste i da je nesto sto je nemoguce da se desi, za pocetak ne bi bilo trenutno dvojica koji to rade.
i bar dvojica koji pocinju polagano tim putem da idu.
dal ce stignu, pitanje je, ko sto rekoh dosta mora da se uklopi, al eto.
Gdje je onaj šmokljak kad igra lijepa naša da komentarišemo jebemu miša
preteci ce i mesija i ronalda i federera i djovaka i dzordana i lebrona i kog god hoces, jer koliko imas rekorda i neverovatnih stvari, toliko imas i budala koje su spremne da posvete svaku sekundu zivota od rodjenja pa dok ne polome noge da u necemu postanu bolji od tog prethodnog.
i to brze nego sto bi mi hteli. osim ako se ne desi neko cudo pa sport prestane da bude interesantan ljudima da se loze, onda nece.
Nije sve ni u brojkama jbg, bitno je koju ti emociju pobudjuje. Mesi mi pobudjuje, Cr7 mi ne pobudjuje. Mbape mi ne pobudjuje, Belingem mi pobudjuje. Neopipljivo i nedefinisano.
Mbapeta će da sjebu povrede, druže ne mož ti onako da trčiš i toliko opterećenje da stavljaš na ligamente i kolena bez prestanka 15+ godina. I onda će pričamo o njemu kao o Ronaldu eh šta bi bilo kad bi bilo. A da ima potencijal i fizičke predispozicije da bude S tier igrač, ima jbg. Ako bude napravio karijeru kao Anri, pošto ga često porede sa njim, to će da mu bude odličan uspeh.
Dusan Trockic
Bravo hentai
Sad ce to Dalić da postavi, rvati su najopsniji kad im krene nizbrdo
Mbape mi je negde tu sad neki lvl Robinjo u Realu onomad pre onih povreda i odlaska u Siti gde se polako gasio. Ako ga posluži zdravlje može i nivo Kake u Milanu (iako nije isti profil igrača) i mislim da će to da mu bude neki max. Što ne mora da znači.
Azar u prajmu u Čelziju recimo, možda pravo poređenje za prajm Mbape
Videćemo
Saša Sredanović jebozovna
...
...
...
zamisli jebeš je, a ona tefteri stalno u blokče: opsesija sisama, vrv vuče korene iz detinjstva, zanimljivo, zanimljivo...
Hrvati su definicija onog debelog crnca što sedi u kolima, proba neki chicken sandwich i izgovara "overrated as fuck in my opinion"
Svakako su najbolji na balkanu, ali nisu krem i nikad neće biti. 1998 istinski uspeh. 2018 mnooogo mnooogo srece. I sad su prosli grupu na srecu. Na evropskim im se ta sreca na sp poslovicno vrati nekim baksuzlukom. Imaju kontinuitet, sjajni su, imaju najboljeg fudbalera Balkana svih vremena, ali molim vas... 2018 je fluke.
Znaci setimo se 2014 i meca za prolaz grupe protiv Meksika. Meksiko prelaganih 3-1. Ove godine lukaku maši 5 zicera. Sad naleteli na japan, koji ih gazi upravo ali ipak je Japan.
Na ep nijedna dobijena eliminaciona u istoriji, o tome ćutimo? 1998 grupa sa Jamajkom i Japanom, obe ekipe prvi put na velikom takmičenju. 2006 u direktnoj borbi za izlaz iz grupe sa Australijom poprdeli? O kakvom gigantu pricamo alom
Svakako miljama ispred nas, ali bukvalno nam treba 5 godina bez politickih i vanfudbalskih trzavica da ih stignemo i prestignemo.
2018 u kosturu izbegli sve moguće aždaje. 2x prosli na penale.
aj nemoj da strawmenujes plidu, ne kazem nigde da mesi los jbt. kazem da i mbape isto vanserijski talenat.
a vanserijskom talentu treba i ostalo da se uklopi ko god da je, mesi ne mesi. da moze sve sam osvojio bi 5 svetska sa argentinom.