Prijava

englezi ce implodirati kad naidju na prvog kom ne mogu da daju lako go, a mbape ce preteci i ronalnda i mesija do kraja karijere po uspesima, kvalitetu igre itditd, samo da se izvuce iz psga

a taj prvi ce biti francuska, nisam ni pogledao parove cetvrtfinala

Messija nikad. Ono se jednom rađa, osim toga Mbappe nije ni blizu talenat kao Messi, nije taj tip igrača.

Messi u prajmu udje u igru, promjeni se koncept igre kao da gledaš drugu utakmicu. To ni kod koga nisam vidio.

да мбапе ће претећи све на свету
човек 92 посто голова дао у лиги1 са фазон најјачим тимом у историји фудбала може он да освоји све трофеје по 4х али и он зна да је фудбал прецењен и да квалитетних играча више ни нема и да ће његове титуле бити лажне, мбапе игра против мегвајера а феномено играо против малдинија..
комедија од фубала у последњих 5 до 7 година

samo da se izvuce iz psga

C, nikad. Ako stavimo na stranu to da je tamo praktično šef i potpisao je onaj nenormalan ugovor, Embape mora da dokaže kako je u stanju da dovuče trofej LŠ u svoj grad, a ne da ide u neki tamo Real ili Siti da bi ga osvojio. Mora i on da budži svoj legacy kao Kristiano, ako hoće da ga zapamte kao ledjendu. + se on i Neimar ne mirišu naročito, a sad je i Mesi tamo. Zanimljivo jako, tri najveće zvezde iz PSG konkurišu da uzmu svetsko prvenstvo, ako ga uzme Neimar kojim slučajem, mislim da Embape neće moći da spava bukvalno.

Mbape je Mesut Ozil, Roben, Ćavi, Deko
Vrhunski igrač dok igra kad bude batalio niko ga se neće setiti dok se ne zapodene priča
Klasa je to niže od Ronalda, Ronalda, Mesija, Zidana, Ronaldinja, Carlosa
I pluš što još bije sazreo i psihički je slab kad promašii prva dva šuta ne može da se vrati u utakmicu

Njemu treba Đokovićeva psiha

Eng uz Bra najkompletnija ekipa al naravno da neće osvojiti

Brazil i Francuska prepuni povreda

Mbapea jedna povreda deli od Toresove karijere dok sa druge strane zivotinja Haland nece stati da sipa do 35.

Bra ima najveće šanse al će karma zbog Kameruna da ih sjebe
Ta karma samo špance i talijane ne dira

Samo da Argentina ne osvoji i bicu veseo

https://vukajlija.com/forum/teme/76106-svetsko-prvenstvo-u-fudbalu-katar-2022?strana=142#post_4147511

Zaboravio sam kako se citira...elem...čoek dao 9 golova na svetskim prvenstvima dosad a ima trinaest godina

Kome je dao 9 golova? Poljskama jbg

Potcenjujete kvalitet ekipe na konacno misljenje o nekom igracu. Mesi i ronaldo igrali u ekipama koje su odlicne, a imali prostora da budu zvezde. Da o mesiju sudis recimo po reprezentativnim igrama i uspesima, ok video bi kolko je dobar al opet ne bi bila bas tolika fama.
Mislim za primer pogledaj haland sad i haland pre god dana.

Mbape ima za sad ovo sto ova dvojica nemaju a to je reprezentacija koja vredi, ali ga jebe to sto igra u klubu koji je supak, prvo jer igra slabiju ligu a drugo jer arapi samo dovode zvezde u poznim godinama, i pumpaju ocekivanja a ne prave neku ekipu kao sto je mesi imao npr u barseloni tokom dobrog dela karijere.

To je ono sto moze da ga zajebe, jer sa arapima u psg nece napravi legaci, premali je to klub.

Da, psg je supak od ekipe u koji zvezde dolaze za poslednje punjenje racuna arapskim parama pre nego sto odu negde u kinu ili usa.

Ronaldo bar ocigledno preskace to proseravanje pa direkt u saudiarabiju.

Mbape nije za tu ekipu.

oces postanes novi mesi ili ronaldo, a imas talenta - sigurica ti je real ili barselona. tradicija, dobri igraci, dovoljno konkurencije na lokalu, al opet zna se ko je alfa, drzava vadi kad zagusti, krize traju 3-4 god najvise, neguju ceo taj kult zvezda. ukratko sigurica.

malo veci rizik, su ti britanski klubovi. to moze da bude dobro, ali lokalna konkurencija je ogromna, i onda moze da ti se zadesi da napravis neki legacy na foru man u, ali dobre su sanse i da ces igrati duze vreme po sred tabele, i da to ubije u mozak, jer jebi ga, premijer liga.

bajern je takodje sigurica, al tamo nema neke istorije ogromnih zvezda - ima, ali nekako nije to to da njihove zvezde upadaju u S tier average fudbalskog uzivaoca. zasto, jebem li ga.

milan i inter su veliki ulog, al moze da bude veliki dobitak. italija je sama po sebi slabija poslednje decenije, al okrece se to sa njima. kad su dobri, ova dva milanska kluba postaju kao real i barselona sto se tice svega sto sam opisao. juventus ne.

ovo, psg i ostala buranija sa novcem (donekle i man city, al englezi su drugaciji jbg), nema nista od toga. psg 2022 je marsej 1992, preslikana situacija. mozda osvoje jednu ligu sampiona, ali niti ce neki igraci ostati poznati po tome sto su bas za taj tim igrali, niti ce taj tim da se zadrzi

odnosno cak i od ranije marsej, kad tapi ludacki prao novac kupovinom svega sto vredi po evropi, pa izgubi u finalu od zvezde jebene. jos nisu ni dostigli taj nivo gde imaju tim da naprave neku konkurenciju.

Siti kud i kamo ozbiljnije radi, pa opet im izmiče LŠ.
Kilijan je igrač ta Real, stvoren po meri. E sad Arapi rekli OK radićemo sad ozbiljnije i pametnije, ali to je kocka, ko što rekoh Sitiju za deceniju nije pošlo za rukom uz odličnu kadrovsku politiku, a ovi to da urade u tipa pet godina? Teško.