Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
A i ja ga cekam maikemi
Još uvijek je prerano govoriti ali meni Qatar 2022 > Russia 2018
Koliko su kukali da će da bude sranje, ispade vrh
+1 definitivno, mnogo vise momenata za pamcenje
Evo svezi primeri a bilo ih je mnogo, bencujes ronalda i ekipa procveta, maroko roko koko spaniju i tako..
Najjači momenat 61-godišnji Tite igra golubiji ples sa svojim igračima
hahah setio sam se opet onog 9gag klipa xdd
Onaj kad 'rane tice
haha taj taj
Treba mi oksikontin da preguram jos sutra dan bez nogometa :/
Semi finals from hell
Hol - Cro
Marococoo - Fra
Cursed ending finale CRO-ENG, dobija cro
good ending finale Bra-Fra, uzima Bra
Arab ending finale Bra-Mar, uzima Mar
Bad ending uzima Eng
Secret ending Prekine se pre polufinala zbog nuklearnog napada na London
best ending osvaja holandija
Hahaha secret ending solidno iznenađenje
Bonus ending: 69 gej pitch invadera upada na teren, prekida finale
Royal ending: Engleska
Genocid ending: Croatia
Uh e al maroko-francuska veca bitka nego kod poatjea 732-ge, Mbape kao Karlo Martel brani evropu
Francuskoga da ne bi brijega,
Aravijsko more sve potopi
Movie ending: finale Arg-Por, cr7 u zadnjem minutu iz slobodnjaka za titulu
hahhahahhahah ironije li
we wuz carolingians n shiieet
Serem ti se u muvi ending dako te prebiju u to donje vranje kad se pred nekim izletis sa tim ej brapo al nisam ofended jer je secret ending mog projektovankg finala failovao, init?
Netflix movie ending*
xd
Rafaelo od kuce Karolinga
Maroko i Holandija su doslovno jedini mogući dobri endinzi, ostalo varira od zlog do goreg
муслиманима не верујем ништа а холандија геноцидна творевина хмм бразил и арг су ми ок ал бразил пустио камерун а аргентина слаба :(