Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Dobar novinar, nisam nikad cuo da koristi te termine

2. да да јебач хаџи нешто глумио ћетника у неког балијандерском филму

3. Dusana Trockica niko nece zameniti.

4. Sta je preziveo enrike, nisam upucen

5. umrla mu ćerka kad imala 9 godina

6. houltu9l
    Dusana Trockica niko nece zameniti.

drugi put postuješ ovo ime i drugi put guglam bez ikakvih rezultata
    proklet da si houtule

7. Haha i ja sam prosli put guglao, ne postoji persona nesto kao Bergas Vintertom

8. Ma neki fudbaler sto sam ga izmislio kad sam bio klinac LOL

9. Čempionšip menadžer 07, Bergas Wintertom, (FW, SS), 19 godina na startu, Norwegian, legenda Kopenhagena, Šahtjora, madridskog Atletika i milanskog Milana, da da

10. Među svojima si brate moj u autizmu

11. Konačno petak, preživjeli smo ovu pauzu drugari

12. U 4 obračun nurk the turk vs konjušar i onda posle toga još samo nekih 10ak sati do tekme

13. Ispuši ga Nurk The Turk :(

14. Odlične su ove utakmice četvrtfinala. Nijedna neće biti dosadna vjerujem.

15. E da inače, u zadnjih ne znam koliko godina (do ovog prvenstva), Brazil od evropskih ekipa uspevao da dobije jedino nas i Hrvate.

16. Mora da su psovali Boga, pa zato im loše ide, a Param?

17. Pricali smo o tome Melk, ne vidim kako je prošlost relevantna za sadašnje ishode bar u fudbalu. Posebno u slučaju Brazila i tih velikih reprezentacije koje mogu da zamjene full ekipu svake 4 god. Pušili su oni od Njemačke pa ovi nisu prošli grupu sada.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.