гле педерка бекама на трибинама ало мајмуне дете ти ухваћено у машинерију лгбт тамо се слика нешто а ти блејиш у катару еее мајмунчино нека сте испушили курчеве
znaci, realno, hrvati u najgorem slucaju nose jos jednu bronzu kuci (moroko, kul sve to, ali napravili su istorijski uspeh, nece pobediti nikog od ovih sto ostao).
verovatnije od toga, nose zlato kuci. sto kaze zapata, krem bananica na tortu. ako pogledam njih i argentince, iskren da budem, hrvati mi izgledaju kao reprezentacija koja ce iskusnije da se nosi sa pritiskom polufinala.
najverovatnije opet srebro. isto finale ko i prosli put, jej, sto kaze smoklja mnogo zanimljivo.
puši ga mouth-breatheru jebeni
Dobiše i Englezi svog Mijatovića
HAHA
Haha bukv
jebeš mi majku ako ovi francuzi ne odbrane titulu, iskreno prije će ih dobiti Maroko nego Argentina ili Hrvatska
Ali šta moraš u glavi da imaš onakav penal da napraviš..
Pa nije imao opciju drugu jebiga jer žezus povređen
Nije zvao Firminja slepac
Najbolji potez megvajera u karijeri
DEJE SAD KIRAN TRIPIJE KADA JE NAJPOTREBNIJI
they're coming home hahahhaah
Dosta četvrtfinale za iritantne Engleze, šta će bre to u polufinalu. Kejn omašio penal u onim gejskim kopačkama, milina.
hmm da brate nadam se reprizi istog finala sa prošlog svetskog jer je to zanimljivo da se uvek ponavlja jedno te isto ja volim to
гле педерка бекама на трибинама ало мајмуне дете ти ухваћено у машинерију лгбт тамо се слика нешто а ти блејиш у катару еее мајмунчино нека сте испушили курчеве
Bolji bili Englezi, hajmo se pogledati u oci
Francuzi - dva gola iz igre, Englezi - gol iz penala...Istina imali su dobre šanse, nema šta.
igrali dobro, ali kurac. to je zato sto su engleska, a to je isto sto i jugoslavija sto bila, da su manji bili bi isti ko mi.
sa sve mijatovicem
znaci, realno, hrvati u najgorem slucaju nose jos jednu bronzu kuci (moroko, kul sve to, ali napravili su istorijski uspeh, nece pobediti nikog od ovih sto ostao).
verovatnije od toga, nose zlato kuci. sto kaze zapata, krem bananica na tortu. ako pogledam njih i argentince, iskren da budem, hrvati mi izgledaju kao reprezentacija koja ce iskusnije da se nosi sa pritiskom polufinala.
najverovatnije opet srebro. isto finale ko i prosli put, jej, sto kaze smoklja mnogo zanimljivo.
Spoiler alert : It's not coming home.
Francuska dobro igra fudbal.