U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
mogla bi
Hvala hotule, ova je po mom ukusu
Jeste, za razliku od onih plastikanerki sto si onomad kacio ova pravo lepa.
Neki nordijski tip face reko bi, svedjanka?
Mozda cak i ruskinja neka gore i oni imaju taj lik
норт фејс јакна хахаха
е добри ови клипови за енглезе лепо се наслађујем кад их видим да пате
Jebo sam ovu
Jel na kraju igra Modric protiv Argentine?
Reko Mesi da neće igra ako ne igra Modrić
Sto ne bi igrao, brisu se kartoni
Pa jbt da se ne brišu pola argentine ne bi igralo sad
Ako ne igra Modrić ja neću da gledam
ц ајде сврши више јебо те МОДРИћ хехе
нека игро навико је модри да га кара меси у ел класику биће тако и на репрезентативном нивоу
Hoću da me ljudi poštuju kao što Bohor poštuje Modrića
Barsina era se zavrsila kad je iniesta otisao a ovako Modric zagospodario
Primetili ste da je i malo slovo a M veliko
Za modrica je jedino steta sto je hc srbomrzitelj, bukvalno ga ta mrznja pokrece, jbg.
Mislim kapiram bio u ratu, al nisam nesto siguran da mi kao random srbu zeli zdravlje i srecu
A Hrvat je jbg. Dedu su mu ubili u ratu al nisam nesto njegove izjave vidjao da pljuje po nama
jbt, svaku pobedu poistovecuje sa domovinskim ratom, i tako motivise i sebe i ceo tim.
naso bi te krajisnike sto mu ubili dedu i sudio bi ih za zlocin protiv covecnosti iz nehata sto su dali iskru za najjacu hrvatsku reprezentaciju u istoriji reprezentacija sa balkana.
to, i sto ubili starca, iz kog god razloga.
Nek ga pusi Modric
ipak osvaja France, i ako bih voleo da osvoji Croatia, a Maroko da bude prvi, dok Argentina da ode kući što ranije ...
пуши курац жајк јебале те усташе