Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Ma Modrić je light varijanta kakvih ima

2. Nešto sam u zadnje vreme vrlo,vrlo raspložen, a inače bi te oterao u 3pm...

3. Ma Modrić je light varijanta kakvih ima

почевши од далића мајмунчине

4. Izvalio je da je svetska klasa i da ne sme te malogradanske fore nego je igrač sveta vrv

5. Da su kul Hrvatski reprezentativci i prerasli nacionalizam mozda bi i navijao za njih ovako zajebi nek uginu.

6. Koliko puta su igrale finale dve iste represtacije? Ne zaredom nego uopšte?

7. Argentina - Nemačka 2 puta
    Italija - Brazil 2 puta

To je sve. Ovo bi sad bilo prvi put da dve iste igraju finale zaredom, i ako uzme Francuska, prva odbranjena titula.

8. Odbranila italija pre rata i brazil '58. i '62.
    NEMOJ da sam vido da ekipa gde igra Rabio odbrani titulu sveckog prvaka

9. Ne moze gora opcija od osvajnja Francuske ove godine, toliko zanimljivo svjetsko prvenstvo da usere osvajanje jedne tako dosadne ekipe

10. https://www.youtube.com/watch?v=0jlG4liSF7U

napulj, '84.

ono, i danas ovako izgleda okolo, ko afrika, al valjda nemaju vise blato po trening terenima.

11. nije tema, al nek bude tu, jbg ipak zanimljivo da se ne podeli

12. LOL
    Kako je cudno videti Maradonu da igra u nekoj seoskoj ligi.

13. ma ovo bre trening tereni napolija, nije seoska liga. ne znam jel si bio nekad u napulju, al ne bi me iznenadilo da danas izgleda isto ovako

14. Video to, ali što svi nose kape, ko će glavom tu loptu da udara haha

15. Bivši kolega stariji čovek čistokrvni srbin takoreći mobilisan bio u erdevik je kućni prijatelj sa ocem Ivana Rakitića a i sa Ivanom, ima njegov potpisan dres Sevilje, pokazivao mi slike iz Švajcarske jer gastarbajeri, njegova porodica sa porodicom Rakitić kako piju pivo i roštiljaju taj neki fazon, slike iz perioda kad ovaj igrao za Sevilju i pričao da bi uskoro Ika mogao u Barsu.
    A ovaj došao na roštilj obukao sinu dres Srbije piše Ivanović :)

Naravoučenije- nisu svi Šimunić, al opet ih mrzim jebeno

16. daleko od toga, imas hrvata zbog kojih bi mi bilo drago da pobedi hrvatska, cisto zbog njih. ali, ono sto oni ne vide, ili bar ne primecuju, sto se po fudbalu oduvek razvlaci kod njih, a meni bode oci - dodju sa zlatom, ima dovedu tomsona da im peva. to im je the thing.

17. Pa kod nas bi rokao Baja Mali Knindža sve u 6
    Mislim u pravu si ti al ne zbog ovoga jbg

18. I u sred slavlja bi se setili da iz ovog ili onog razloga jebemo majku ustašama što je me ok adrenalin itd

19. ima dovedu tomsona da im peva. to im je the thing.

Ljudima doveli tompsona da im peva prošli put, ovi se skenjali u život bukv. Ni igrači ni stručni štab nisu imali ništa s tim bukv. Jedemo govna, jako, ali dobro. Nije da nam se žvalavi ne slika sa igračima u avionu i da nam svi sportisti idu na balkon i na slikanje sa Tomom, žvalom i ekipom čim se napravi neki takozvani rezultat. Posvećivanje pobeda braniteljima je krindž naravno, ali to je posveta - braniteljima. Ljudima koji su branili teritorije na kojima se ratovalo, jer nije se pucalo i rušilo po Srbiji već tamo. Bilo je i zločina i profiterstva naravno, no bilo ih je i sa naše strane, ništa manje - kradja, silovanja, iživljavanja itd. Morali bismo malo da odjebemo.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.