Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Što mi reče klinac na moru prošle godine, ja znam baš dosta srpskih reči, eto i tebe sve razumem :D

Hrvatska se deli ko i Srbija, na normalnu i na nenormalnu. Ta nenormalna je baš u problemu, jer identitet gradi na mržnji i mitologiji, jer jbg treba priznati sebi da si počinio takav jedan genocid a istovremeno biti i ponosan na svoju zemlju. Tu je mnogo toga potisnutog, a sve potisnuto mora negde da izbije, ako se ne preradi, ili vodi u propast. Hrvati srljaju u propast jednako kao mi - ima ih sad već ispod 4 miliona mislim, a sve što vredi poseduju stranci. Praktično su protektorat.

2. или метафора јебем ли га мрзи ме да гуглам тачна значења израза само небуди буквалиста јајаро

3. не не дели се на нормалну и ненормалну то само 1 посто плаћеника који су плаћени да причају против своје државе
    хрвати су усташе и они су њихови идоли такви какви су
    срби су дрогирани србоћетници с панцирима и то су наши идоли
    немци су нацисти и они су њихови идоли такви какви су
    то као гаде се ових они неее дркају на њих

4. C, ni slučajno. Zadnje dve godine sam boravio tamo, niko me ni pogledao nije, a nema gde nisam bio - od primorja i gradova, do sela po unutrašnjosti. Stariji jedino pitaju kako se ovde živi i odmahuju glavom, sećajući se takozvanih boljih vremena kad nije moralo previše da se razmišlja.

Što se ugostiteljstva tiče npr. 90% su Srbi i Bosanci. Ne znam da li sam jednog Hrvata video da radi u restoranu. Ima opranih budala sa iq 85 naravno, ko i svuda, ali to je teška manjina. Većina i sama vidi koliko su u kurcu i gledaju ili da prežive, ili da brišu preko.

5. Što se tiče cele te priče, uostalom, sad je nebitno. Nismo više deo jedne zemlje, niti ćemo ikad biti, a Srba za progon je tamo ostalo baš malo. Jasenovcašto se tiče Jevreji ne dozvoljavaju da se ta priča zaboravi i da se broj stradalih umanji, i drže jako do toga. Hrvati mogu živeti u istini kakvoj hoće naravno, to je njihovo pravo. Ljudi ima i ovakvih i onakvih, i sjajnih i budala, to se nikada neće promeniti.

6. Ne znam koliko narod vukajlije zna za ovaj podatak recimo

https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%82%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%82_%D1%83_%D0%9D%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D1%98_%D1%81%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%88%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B8

Činjenica je da ogroman deo Hrvata nikada nije želeo da živi u Jugoslaviji (sumanut projekat od samog starta, al ajde), ni po koju cenu. Bilo je protesta, nemira, incidenata, svega i svačega. Jugoslavija je u velikoj meri pravljena i održavana na silu, i činjenica je da su ti Hrvati želeli svoju zemlju za sebe, što je ok naravno. Umesto da smo to shvatili - dopejali smo nekako do 40ih i Jasenovca na kraju. I onda umesto da se urazumimo, mi opet isforsiramo tu jebenu državu, i ne samo to, već se i ljudi venčavaju medjusobno, kao da ničeg nije bilo. Degenerici. Posle kad su se dogodile 90. svi kao iznenadjeni, odakle sad ovo odjednom...Jbt

7. bugari su ušli u sofiju

8. Nisu vecina Hrvata nacionalisti nego fudbaleri glupi zato i navijam protiv njih.

9. Ali što se ljudi i dalje lože na ankete lol. Ajd što su naravno izostavljeni svi oni koji su nešto normalno rekli, jer ne ide uz narativ, već ideš klinca koji ide u srednju da pitaš u 9 ujutro šta misli o Jasenovcu - jebe mu se živo za Jasenovac, da je normalan rekao bi - ne znam boli me kurac, zanima me kako da se dopeljam Nemačke i prethodno jebem Nives iz osmog tri, jesi vido sise kakve ima, eno ona tamo pored kantine što stoji.

10. Popušite mi kurac svi što navijate za Hrvate i branite ih kao tu nešto, znači ajde mrš ono. Generalno govorim. Danas na poslu posvađao se s kolegom, netrolerski. Može da ga duva.
    Izađite iz ormara već jednom kolaboracionisti, to ste vi

11. Slazem se sa Melkorom donekle dok ne pocne previse jesti govna.

12. Ma ja se malo zajebavam s vuzijem jer je ultradesničar, kakvo navijanje. Ovim mojima i mogu da povjerujem da navijaju za Hrvatsku, ali u Srbiji više je to neko nezadovoljstvo uspjehom sopstvene reprezentacije i onda kao "sad ću da navijam za hrvatsku u inat, kad ste nesposobni grupu da prođete"

13. posvađao se s kolegom

Pa toeto rodjače, ljudi se bave time da li će dobiti Hrvati ili Argentina, umesto da se bave tim što imaju najzagadjeniji vazduh na svetu, žive u najsiromašnijoj zemlji u Evropi, jebu ih neki majmuni što su jedva srednju završili, svako peto dete ide gladno u krevet itd. Taj rad. Nemoj slučajno da ste napravili sindikat neki tamo sebibolje uslove na radu da izborite, jebo to. I nemoj više da si razgovarao sa tim poluustašom, garant mu je bar jedna baba iz Dalmacije čim je takav.

14. Brt lik je 2001. naravno da ću ga napušim skurac kad je pglu

15. Hoces li vise da prekines sa zagadjenim vazduhom jebem li te u karlicu tu žensku, verovatno se na gume greješ. Ne može svaka tema od bolonjeze sosa do rata da se zavrsi sa zagadjenim vazduhom sve li ti ga jebem, ti si bar načitan, diverzifikuj

16. Nemoj brt u karlicu skrljao sam disk opet, evo vagam da li da idem na magnetnu ili da trpim.

17. Melkore navijaš za uje samo zato da bi izbacili Mesija da bi on ostao bez šanse da osvoji SP i tako bude goat jer mu samo još to fali, a tvoj kiki ispao iz konkurencije i sad jbg a

Vrlo sebičan razlog rekao bih
    Mesi i Kiki ti nisu klali tvoje btw

18. Odvratni Argentinci na ovom svetskom, preodvratni. Nikad takvi nisu bili, ko degenerici išarani se ponašaju, a ni midži ne zaostaje ništa za njima. Ne sme takav tim da uzme svetsko. Ni Hrvati sa ovakvom igrom ne bi trebali da uzmu, guzičarski je, mada izbacili su kvalitetne ekipe sa takmičenja, svaka čast za to. A i Modrić da pokaže ovom malom ko je tata.

19. Па и неће, Франсиа ће.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.