Jbg sad se videlo koliko zapravo nemaju sa čim da igraju. Nisu poveli Rebića (posvadjao se nešto sa Dalićem), ovi ostali realno nisu za polufinale nekog prvenstva. Ne znam ni gde igraju Vlašić i Oršić, sigurno ne u Realu i Sitiju. Polufinale svetskog jbt, pa mi ga nećemo igrati ni za 48 godina.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Odličan Mesi nema šta
Ovu zlatnu loptu će da zasluži jer 2 je dobio na poklon
Prvi put igra i on za tim i tim za njega
Bili su brazil jebeni neslozni individualni hteo je sve i odma
Hrvati ko picke igrali cak i protiv Japana jebenog i eto im sad sta se desi nisu ni ovo zasluzili ali neka idu kuci.
Ladno Aimar i Ayala u stručnom stožeru baš lijepo.
A tu je i govedo Walter Samuel.
Jbg sad se videlo koliko zapravo nemaju sa čim da igraju. Nisu poveli Rebića (posvadjao se nešto sa Dalićem), ovi ostali realno nisu za polufinale nekog prvenstva. Ne znam ni gde igraju Vlašić i Oršić, sigurno ne u Realu i Sitiju. Polufinale svetskog jbt, pa mi ga nećemo igrati ni za 48 godina.
Jos samo da francusku naguze i da postave univerzum u ravnotezu
Gubi Hrvatska protiv Francuske, ne nadaj se Celte.
Xd
#ХвалаТиМесси
за избацивање најдосадније и најлошије репке од 2018е
Aj jbg da budemo realni, bice hrvati treci a maroko cetvrti. Nakon polufinala vise nema bas toliko bajki
Utakmica za trece mesto je najtuznija utakmica.
Čekaj da vidimo oće li Francuzi uopšte dobiti Maroko - trebalo bi, ali nikad se ne zna, boriće se ovi. Ne znam koliko su se oporavili.
Sabac i krug dvojke na aparatima
dobiće ih
ко гледа текме за ТРЕЋЕ МЕСТО рофл
Lepo je biti nehrvat ove večeri
Dobice ih francuzi nazalost :(
шта ће рећи у коментарима они срби што су навијали за усташе вечерас баш ме занима ако неко наиђе на то нека стави слику шта су писали бедници
pa pitaj melka
Kaze dalic i ovaj poraz je za domobrane